Aguayo, al Mundial de Triatlón LD

El Campionat del Món es disputa a Fyn (Dinamarca) en diferents competicions que es venen disputant des del passat cap de setmana

El triatleta valencià ja va ser 6è a l’Europeu Ironman 70.3 i ara busca estar entre els millors al Mundial

Emilio Aguayo s’ha posat entre cella i cella anar a Sudàfrica. Entre mig, mentre arriba aquesta oportunitat, el del CDM Avant Moncada segueix el seu camí. Ara és un dels espanyols que es posarà el dorsal en el Campionat del Món LD que acull el pròxim dissabte dia 14 la localitat danesa de Fyn. Des del passat cap de setmana es disputen diferents proves a Fyn, ja que és el Multisport World Championship Festival. A la cita mundialista també hi serà Bernardo Jareño, nadador que participarà a l’Aquatló demà dia 12.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El Festival Multisport

La cita danesa inclou el Campionat del Món de duatló, el de triatló cross, i el de triatló LD. Són diferents distàncies i competicions on hi ha hagut diferent representació espanyola. En el cas valencià, és Aguayo el corredor senyera amb la seua presència al LD. La distància a complir seran 3.000m de natació, 120km de ciclisme i 30 km de carrera a peu. Aguayo és l’actual subcampió d’Espanya de LD. L’altre participant de la Comunitat serà Bernardo Jareño. L’esportista de Villena estarà a la línia d’eixida de la prova d’Aquatló de demà.


Aguayo, subcampió d’Espanya LD a Eivissa


PUBLICITAT

Concentració a Lanzarote

Aguayo ha estat preparat aquesta part de la temporada a consciència. De fet, fa unes setmanes va estar a l’illa canària de Lanzarote preparant aquests cites estivals. Allà va viatjar amb Víctor Benages, que va estar acabant de posar a punt el triatleta de Montcada. Entrenaments específics en un entorn ideal, amb sabor d’Ironman, com és el de l’illa espanyola.


Aguayo, a pel Nacional LD


PUBLICITAT

Foto: Marcosphotosport

Estarà acompanyat

Aguayo correrà el LD amb més espanyols. En dones estaran en competició la tetracampiona d’Espanya de LD, Gurutze Frades, i la vigent campiona nacional d’aquesta distància, Anna Noguera. En homes, a més d’Aguayo hi correrà Pablo Dapena vigent campió d’Espanya LD.

PUBLICITAT

6º a l’Europeu

Fa només unes setmanes es va disputar a l’European Championships Ironman 70.3 a la localitat danesa d’Elsinor. Allà Emilio Aguayo va finalitzar 6è després d’un final de carrera on va patir algunes rampes. Va eixir de l’aigua 5è, era tercer després del sector de ciclisme, però les rampes van passar-li factura després. Finalment, una 6ª posició per a ell. Ara, té al davant aquest Campionat del Món de LD.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Oliva i Orpesa, olímpic i sprint | Sense Límits Aventura - […] Aguayo, al Mundial de Triatlón LD […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »