L’escalada cadet triomfa al Nacional

Lucía Sempere i Adriana Lledó acaben primera i segona al Campionat d’Espanya escolar disputat a Santiago de Compostela

Santiago de Compostela va ser el passat cap de setmana l’epicentre de l’escalada escolar. Es va disputar el Campionat d’Espanya Cadet en format Overall, i la Comunitat Valenciana va tindre medalles. Lucía Sempere va ser la guanyadora en bloc, on Adriana Lledó va ser segona. També van pujar al podi en dificultat, segona i tercera, respectivament. La selecció valenciana va ser 6ª tot i portar pocs participants.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

L’Overall li va bé

Lucía Sempere va aprofitar el format Overall per fer el que millor sap fer i practica des de ben xicoteta. L’esportista de Carrícola, juntament amb Adriana Lledó, va obtenir un gran resultat en el Campionat d’Espanya escolar. Una cita on per seleccions es van imposar Madrid, Extremadura i Aragó.


La xiqueta que somniava amb piolets


PUBLICITAT

Maratonià dissabte

La jornada de dissabte va ser de les llargues, de les que fan suar les i els participants. Amb tot, les valencianes van superar la prova i van continuar en la competició. Diumenge era el dia de les finals, on s’havien de decidir les medalles. I Sempere i Lledó tenien qualitat per demostrar el seu nivell. No ho van desaprofitar.


Una 6c amb 10 anys


PUBLICITAT

Dificultat i bloc

La prova de foc era diumenge. Sempere i Lledó van anar a per totes. En bloc, Sempere va ser primera, mentre que Lledó va acabar segona. En escalada de dificultat, Sempere va finalitzar en segona posició, mentre que Lledó acabava tercera, segons informava al seu web la FEMECV.

PUBLICITAT

Masculí i velocitat

En categoria masculina, era Carlos Ibáñez el representant de la FEMECV. Va finalitzar 20è en dificultat, 20è en bloc i 18è en velocitat. Igualment, en la prova de velocitat Adriana Lledó va ser 5ª i Lucía Sempere 6ª.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »