Martínez, top5 a Vitoria

El triatleta de l’Eliana acaba entre els millors a la distància ironman de la prova basca

Foto: Imanol Mujika

El triatló de Vitoria es va viure amb especial interès per a Quique Martínez. El triatleta valencià va aconseguir la 5ª posició en la prova llarga, ironman, que en la carrera basca es diu Full. És a dir, 3,8km de natació, 180km de ciclisme i 42km de carrera a peu. L’objectiu era “no deixar-me ni un gram de forces”, anunciava en les seues xarxes socials. I així ho va fer.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A la tercera

Es dóna la casualitat que Vitoria era per a Martínez una espineta clavada. Ho havia intentat en dues ocasions, sense èxit. Així que en aquest 2018 finalitzar aquesta distància, i fer-ho de la millor manera possible, era el gran objectiu.


La màquina de l’Eliana


PUBLICITAT

Guanya Santamaría

La victòria en aquest ironman va ser per a Alejandro Santamaría, amb un crono de 8:17:05. El va seguir en el podi Xavier Torrades, amb 8:19:00, mentre que tancava la tercera posició Raúl Tejada, amb 8:22:23. Quart era Víctor Arroyo, amb 8:25:23, mentre que el valencià Quique Martínez era el cinquè amb 8:28:52.


ICANGandia: un valencià entre alemans


PUBLICITAT

Rebentat

El mateix Quique Martínez donava les gràcies a tots els seus seguidors via xarxes socials. Però ho feia demostrant l’esforç i sacrifici que havia suposat aquesta prova per a ell. No li quedaven ni forces per escriure, deia al seu post. “Si treballes dur i insisteixes, els resultats acaben arribant”, afirmava, tot agraint “l’energia que m’heu enviat”, assegurava dirigint-se a la gent que li ha donat suport.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »