El valencià Jareño, subcampió del món d’Aquatló

El triatleta del Club Triatló Villena aconsegueix un gran resultat als Mundials a Dinamarca on Emilio Aguayo va tindre mala sort en la distància Triatló

Un somni complit. El triatleta de Tavernes de la Valldigna Bernardo Jareño s’ha proclamat subcampió del món d’Aquatló als Mundials que s’han disputat a la localitat danesa de Fyn. Jareño ha aconseguit un altre gran resultat internacional que afegir al seu extens currículum. I doble alegria en compartir el bon resultat amb són pare, top 5 en el seu grup d’edat.  

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un somni complit…

Subcampió del món d’Aquatló. Quasi res. Havia aconseguit altres grans resultats però este és el de major prestigi en la trajectòria del triatleta de Tavernes Bernardo Jareño, que passat dijous va aconseguir a Dinamarca la seua major fita. «És un somni complit» explicava Jareño.

El del Club Triatló Villena havia d’afrontar una prova exigent amb 1000 metres de natació i 5000 de carrera a peu. Es va fer fort a l’aigua on va poder eixir en tercera posició, i ja després en la carrera a peu va apretar per consolidar-se en la lluita per les medalles i tractar d’abastar fins i tot la primera plaça. A la fi, Jareño va acabar en segona posició a només 10 segons del campió del món.

PUBLICITATPUBLICITAT

Llarg currículum

Amb este subcampionat del món, Bernardo Jareño amplia encara més el seu currículum internacional en el que ja comptava l’any passat amb el subcampionat d’Europa en la prova que va disputar-se a Bratislava (Eslovaquia). Ara Jareño, ha donat encara un pas més gran…

PUBLICITAT

Pare i fill

El subcampionat del món no va ser l’única bona noticia que la familia Jareño va aconseguir per al triatló valencià, perquè a Dinamarca al Multisport World Championship Festival va participar també Bernardo Jareño Rodríguez, el pare de Jareño, en la modalitat de Duatló -5 km corrent, 20 en bici i 2,5 km corrent- i va aconseguir la cinquena plaça en el seu grupo d’edat (de 60 a 65 anys).

LA MALA SORT D’EMILIO AGUAYO 

A més del valencià Bernardo Jareño, als Mundials de Triatló de Dinamarca contàvem també amb la presència del triatleta de Moncada Emilio Aguayo que participava dissabte 14 de juliol a la modalitat de triatló en distància de LD: 3.000m de natació, 120km de ciclisme i 30 km de carrera a peu.

La mala sort, però, va impedir que tinguera un bon rendiment ja que per dos vegades va punxar la roda en el segment de bicicleta. La primera d’elles li impedia poder acostar-se al grupo capdavanter quan ho tenia a la seua mà. La segona punxada, ja impossible de reparar, li obligava a abandonar la prova i no poder acumular altre bon resultat com els que va aconseguit sent l’actual subcampió d’Espanya de LD i ja va ser 6è a l’Europeu Ironman 70.3 i ara busca estar entre els millors al Mundial.

Aguayo, al Mundial de Triatlón LD


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »