Els valencians de la WC d’Andorra

Un gran nombre de corredors i corredores se citen a la prova de la Copa del Món, amb Iván Díaz (42) i Elena Lloret (50) al capdavant

El Vallnord Bike Park La Massana va viure un desembarcament valencià en tota regla. En dones la representant era Elena Lloret. En homes, Iván Diaz estava al capdavant d’una expedició molt més gran. Els resultats, realment modestos, però cal tindre-los en compte entre tant de nivell internacional a un circuit realment exigent. Iván Díaz va ser el millor amb la 42ª posició, mentre que Elena Lloret va ser 50ª.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lloret, 50ª

La participació valenciana femenina elit a aquesta Copa del Món andorrana estava representada per Elena Lloret. La de la Vila volia aconseguir acabar una cita com aquesta després de les dues en què no ho havia pogut fer. Ahir va ser 50ª –i 18 punts de Copa del Món per a ella– a dues voltes de la vencedora, la noruega Gunn-Rita Dahle Flesjaa.


Copa del Món i Nacional per a Lloret


PUBLICITAT

Pensant en el Nacional

“He intentat fer la meua carrera, eixir a tope i crec que bé”, va explicar la valenciana després de la cursa d’ahir. “Encara no m’he llevat l’espineta”, assegurava, però fa un balanç positiu de cara al que li arriba de seguida, el Campionat d’Espanya del pròxim cap de setmana a Madrid: “Ha sigut un bon entrenament i un bon esforç de cara a la setmana que ve”.


Lloret i Díaz es confirmen


PUBLICITAT

Díaz, el 42è

Entre els homes elit, el més destacat va ser l’actual campió autonòmic, Iván Díaz. Va finalitzar en la 42ª posició, a 8:21 del vencedor i amb 26 punts de Copa del Món. El guanyador va ser l’italià Gerhard Kerschbaumer, amb 1:32:05. Igualment, Ade Moll va finalitzar en la 84ª posició a tres voltes del guanyador, mentre que Manuel Sánchez va ser 88è a quatre voltes, les mateixes a les que va finalitzar Víctor Sellés.

PUBLICITAT

Baquedano, 33ª en sub-23

Una altra dona valenciana, en aquest cas en la prova sub-23, era Mireia Baquedano. La corredora de 19 anys va finalitzar 33ª a dues voltes de la guanyadora. La suïssa Sina Frei es va imposar amb 1:15 sobre la segona classificada, la britànica Evie Richards, i amb 3:20 sobre la danesa Malene Degn, que tancava el podi. La també espanyola Rocío del Alba García va ser quarta, a 19 segons de pujar al podi.

Sub-23 homes

En homes sub-23, la representació valenciana va ser per part de Jorge Gómez. Va poder finalitzar en la posició 54, a 9:34 del vencedor, que va ser el francès Joshua Dubau. El millor espanyol va ser Jofre Cullell, 5è a 54 segons.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »