Ferrando i Juan, campions sprint

Els triatletes de la Universidad de Alicante i la del CEA Bétera s’imposen amb autoritat al Campionat Autonòmic disputat a Vinaròs

El Campionat Autonòmic de triatló sprint es va disputar a Vinaròs el cap de setmana passat confirmant dos noms dels que ja el públic acostuma a veure en la part alta dels podis. En homes es va imposar Carlos Ferrando (Universidad de Alicante), mentre que en dones va repetir el títol de l’any passat Noelia Juan (CEA Bétera).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ferrando, quasi un minut

En homes, Carlos Ferrando (Universidad de Alicante es va imposar amb claredat amb un temps de (1:03:49). Ho va fer amb quasi un minut sobre el segon classificat, Fernando Santander (Duurs Castelló M-Motors). Tercer va ser Guillem Segura (CT Arena Alicante), a dos minuts exactes del vencedor.


Vinaroz: Autonómico sprint


PUBLICITAT

Juan, dominadora

En dones, Noelia Juan (CEA Bétera) va repetir l’èxit de l’any passat. Es va imposar a Vinaròs amb un crono de 1:11:54. Segona en el podi valencià va ser Yaiza Saiz (Trilavall), a 1:15, mentre que la tercera dona va ser Sandra Gans (CT Huracan), a 7:28.

PUBLICITAT

Olímpic NDS

Vinaròs va acollir altra carrera, la distància olímpica No Drafting Series. En ella els vencedors van ser Francisco García (CEC Antella Frutas Tono) i Cristina de la Torre (Elenko). Igualment, en la cursa Open Sprint els vencedors van ser els mateixos Ferrando i Juan, que s’imposaven amb el títol autonòmic de la distància.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »