Nou Everesting… a l’Oronet

El Repte 8.848m es promou per al divendres 20 i dissabte 21 de juliol

Hi haurà medalles per a cada desnivell obtingut, siga el de l’Everest com els inferiors, que també tenen noms assignats

Estan de moda els Reptes Everesting, però cadascú té la seua particularitat. En aquest cas, el repte total seran els 8.848m de desnivell en bicicleta del cim del món, però n’hi haurà més. Per exemple, si un en fa més de 4.810m tindrà premi per haver obtingut el Repte del Mont Blanc, o més de 4.167 serà el Toubkal… Ho expliquem de seguida. Ah, i recordar que és gratuït.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A l’Oronet

Primer s’ha de dir que la cita serà al port de l’Oronet, a prop de la capital del Túria, a les localitats de Nàquera i Serra. És un port molt transitat i conegut pels aficionats al ciclisme de la Comunitat Valenciana. Serà cada ascensió de 3 quilòmetres, amb 160m de desnivell, amb una pendent mitjana del 6% i una màxima del 9%.

Uns 20 valents…

La previsió de l’organització, segons assegura Juanma Jiménez, el promotor de la idea, és arribar entre 15 i 20 persones. Però avisa: «Pot ser que ens sorprengam perquè hi ha molta, molta gent que s’ho està pensant, i en veure el repte s’estan animant a intentar-ho».


Everesting solidari: 15 Tudons


Hora i lloc

L’inici del repte serà el divendres 20 de juliol a les 22:00h –els reptes menors poden començar dissabte- des del restaurant de dalt de l’Oronet. És a dir, que no es comença des de baix, sinó des de dalt. S’ha de dur, donada l’hora d’inici i amb la nit per davant, llum roja darrere i blanca al davant.

PUBLICITAT

Diferents reptes

Els reptes seran molts. Depenent de l’altitud guanyada. Els organitzadors plantegen aquests premis: Més de 2.428m, el premi Peñalara; 2.910, el Puigmal; 3.404, l’Aneto; 3.718, el Teide; 4.167, el Toubkal; 4.810, el Mont Blanc; 5.895, el Kilimanjaro; 6.962, l’Aconcagua; 8.848, l’Everesting; i el 10.000, el 10k Challenge, per als que vulguen anar molt, però molt més enllà, i superar la barrera dels 10.000m.


Un Everest a l’Oronet


PUBLICITAT

Medalles de record

Per tot això, s’han previst medalles de record en funció del repte obtingut. En les medalles s’imprimirà el repte que cada participant haja realitzat. Igualment, els organitzadors les posen a un preu de cinc euros, i naturalment són opcionals.

PUBLICITAT

Trànsit obert

És important recordar que el trànsit no es tallarà. En cap cas. Així que la seguretat depèn de tots i per tant s’ha d’anar amb roba i llums que es puguen veure a la nit. No es tracta d’una competició oficial, sinó d’un repte personal, amb beguda i menjar propi de cada participant, tot i que al cim del port s’instal·laran unes carpes on els participants podran deixar tot el que necessiten. Igualment, hi haurà un generador d’electricitat per poder carregar els mòbils, els frontals o els GPS, i dissabte des del matí també acudiran des d’una empresa a fer reparacions lleus de mecànica, en cas de ser necessaris.

TRAIL PER ALS ACOMPANYANTS

Com que es preveuen acompanyants, també s’ha organitzat un trail a la zona. Serà en realitat una eixida nocturna per al divendres (22:00h), un entrenament de trail a les 8:00h del dissabte amb posterior esmorzar (cost a càrrec del participant), i a les 15:30h, paella.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »