Sonia i Sonia a Sierra Nevada

Sonia Escuriola i Sonia Mundina, doble pòdium a la distància Trail del Ultra Sierra Nevada

No hi ha res com disfrutar del Trail i la muntanya en bona companyia. I si després de molt kilòmetres és per a compartir pòdium millor que millor. Això és el que feren passat cap de setmana les corredores castellonenques Sonia Escuriola (Race Land GR33) i Sonia Mundina (CM GR33) que acabaren segona i tercera respectivament a la distància Trail -62 km 3710+- del Ultra Trail Sierra Nevada 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Doble pòdium..

Comparteixen nom, club, afició pel Trail… i familia. Perquè Sonia Escuriola i Sonia Mundina són cunyades. Eixa relació fa encara més especial el pòdium que compartiren passat cap de setmana a Granada on va tindre lloc una nova edició del Ultra Sierra Nevada i on de nou els nostres corredors i corredores deixaren la nostra emprenta.

La complicitat entre les dos Sonies va ser clau per a un pòdium que va ser patit. «Des de l’inici de la carrera les sensacions no foren les millors ni les esperades» explica Sonia Escuriola.

«Vaig patir molt, però vaig tindre la sort de poder comptar amb l’ajuda de la mesa cunyada. Ella va tirar de mi, em va animar i a poc a poc la cosa va anar millorant. Després vaig ser jo la que vais tirar d’ella. Formem un gran equip»  indica Escuriola que va tornar a pujar al pòdium al Ultra Sierra Nevada de bon record per a d’ella. Ací va aconseguir la victòria en 2015 que li va servir per proclamar-se campeona de la Spain Ultra Cup. 

Escuriola guanya la Spain Ultra Cup


PUBLICITAT

Patiment…

Enguany l’objectiu era un altre. Menor distància -per a preparar la TDS- tot i que no deixaren de ser 62 km 3700+ des de Beas de Granada a Pradollano, i máxima exigència. La victòria final va ser per a la corredora belga Dominic Van Mechgelen (CD Muévete Running). Segona i tercera les dos Sonies, amb 08 h 31′ 01» i 08 h 37′ 32» respectivament. Les dos cunyades que compartieron pòdium, patiment en carrera i també alegria en meta.

PUBLICITAT

Belen Agut i més resultats…

El doble podium femení en distància Trail vingué acompanyt d’altres bons resultats dels nostres com ara la quarta plaça de Nadezca Surmonna (Marathon Crevillent), o la huitena plaça de Raquel González (Marató i Mitja), així com la cinquena plaça d’Eva Maria Ortuño (Trail Villena) en la distància Marató.

A la distància Ultra Trail cal destacar la quarta plaça de Belen Agut (CM At Zenet) que va fer un temps de 17 h 32′ 03″ en cobrir els 100km, 6060m+, 4590m-. «Quina prova més dura, xicotets candis en el recorregut que l’han fet encara més dura, i amb molta diferència de temperatura de la ni al dia» expplica Agut que amb esta quarta plaça es coloca en cinquena posició a la general de la Spain Ultra Cup.

 

PUBLICITAT

DEDICATORIA MOLT ESPECIAL D’ESCURIOLA 

El pòdium de Sonia Escuriola va tindre una dedicatòria especial en forma de camiseta i missatge per al seu home David Mundina, el germà de Sònia, també corredor per muntanya i entrenador que li toca viure ara la cara amarga de l’esport en forma de lesions. La mateixa Sònia va patir recentment també una situació complicada per les dolències de la que de ben segur haurà tret l’aprenentatge que ara li traslladarà a David.

La ‘factura’ del Trail

La parella de moda


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »