La Nocturna de Fondeguilla s’avança

L’hora d’eixida passa a les 19.30h per exigències del Parc Natural de la Serra d’Espadà

Carlos Pascual (Corremón) i María Beltrán (Lurbel) han confirmat la seua participació

La primera prova està al caure. El circuit Cronos a Foc és a punt de començar a rodar. Ho farà a Fondeguilla el pròxim 28 de juliol, i cal tindre en compte que serà abans del previst. L’hora d’inici s’havia programat per a les 22.00h, però finalment per qüestions administratives es trasllada a les 19:30h. Encara estan obertes les inscripcions (fins dijous) per a aquesta cita que obre el calendari d’una seguida de curses que s’allargaran fins el mes de desembre.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Les inscripcions segueixen obertes:

Canvi obligat

Segons va informar l’organització de Cronos a Foc, l’horari d’inici de la prova s’avança unes hores. Els organitzadors van rebre una “notificació des del Parc Natural d’Espadà que, pel fet que la prova transcorre dins dels límits del mateix, les normes impedeixen la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments en horari nocturn”. Per això, el canvi d’hora, que no de dia. L’horari nou d’inici, les 19:30h.

PUBLICITAT

Pascual i Beltrán, sí

Ja hi ha, almenys, dos grans noms confirmats per a la primera prova. A Fondeguilla hi haurà dos campions autonòmics. Carlos Pascual (Corremón) ha confirmat la seua presència, i també ho ha fet María Beltrán (Lurbel). Els dos saben el que és donar el màxim en quant la carrera es posa costera amunt. A les verticals a crono de A Foc tenen un bon camp per sembrar.


A un mes de l’estrena A Foc


PUBLICITAT

Fondeguilla, la primera

La carrera castellonenca serà la primera del calendari. Després vindran més. La que seguirà a Fondeguilla serà el mig quilòmetre vertical de l’Aldea de la Hortichuela, a Alpuente. Aquesta cita es novell: 1 de setembre, a les 18:00h. El mateix mes de setembre continuarà amb una altra Crono Nocturna Individual: Barranc de las Cañadillas, a Xiva, que també s’estrena com a carrera. Serà el 14 de setembre a les 21:30 hores.


Cronos a Foc, la alternativa


PUBLICITAT

Alcoi i Sot de Chera per tancar

Finalment, dues últimes proves completaran el calendari de Cronos a Foc. Primer, el Mig KMV Corremón Alcoi, l’11 de novembre a les 10:00h. Aquesta prova es disputarà per segona vegada. Ja per tancar el circuit de cronos, es disputarà la Crono Nocturna Individual de Sot de Chera, el 15 de desembre, a les 19:00h.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »