Opcions a l’Europeu d’Estònia

Roberto Sánchez Mantecón i Romaric Forques es troben en condicions de lluitar a Tatu pel podi a la cita del Campionat d’Europa sprint

Estònia acull durant el cap de setmana els Campionats d’Europa de triatló de distància sprint. És una cita en què també entren els júniors. D’aquesta manera, la Comunitat Valenciana tindrà dues opcions de medalles: Roberto Sánchez Mantecón i Romaric Forques.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Opcions de Sánchez

Sánchez Mantecón és, juntament amb Uxio Abuin i Antonio Benito, els candidats espanyols a estar al podi d’aquest Europeu. La natació juga a favor de Abuin, però Sánchez Mantecón té les seues opcions si en la bici aconsegueix un bon grup.


Romaric Forques es consagra a Europa


PUBLICITAT

Júnior de nivell

Els júniors són els que es mouen en un ventall d’opcions més ampli en la cita de la localitat de Tatu. És el cas de Romaric Forques. El triatleta valencià ja sap el que és triomfar a Europa. Serà un dels candidats a les medalles.


Valencians al Mundial de Triatló


PUBLICITAT

Corre amb…

Forques estarà acompanyat per tres xics i quatre xiques. Entre els homes, els altres espanyols seran Guillem Montiel, Carlos Oliver i Ander Noain. En dones es trobaran en l’eixida les representants de la selecció Iría Rodríguez, Laura Durán, Inés Castaño i Laura Durán.


De pòdium en pòdium en Europa


PUBLICITAT

I al setembre…

Durant el mes de setembre es disputaran els Campionats d’Europa Youth a Grècia. Per a aquesta cita per a joves talents, la representació valenciana estarà en mans dels triatletes Arnau Rosaleny i Jesús Jiménez.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mantecón, segon a la Copa d’Europa | Sense Límits Aventura - […] Opcions a l’Europeu d’Estònia […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »