Trail: Ibi i Serra d’En Galceran

El cap de setmana proposa dues cites, una a cada part del territori de la Comunitat Valenciana

El món del trail viu a la Comunitat unes setmanes de calma. El ritme, amb l’arribada de les fortes calors pròpies de l’estiu, baixa considerablement, perquè s’ha de controlar amb les exigències. En tot cas, hi ha caps de setmana on apareixen curses en què es veuen les cares tots i totes les amants de la muntanya que feia dies que volien retrobar-se entre sendes i pistes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El cap de setmana ens acosta dues cites. Una a Ibi, i l’altra a la Serra d’En Galceran. No podien estar l’una més allunyada de l’altra geogràficament parlant. En tot cas, són un bon plan les dues per gaudir de la muntanya, de la companyia del trail i de tot el que l’envolta en aquestes dates.

PUBLICITAT

Nit de les Ermites

A Ibi, una prova ja tradicional és la Carrera Nocturna Nit de les Ermites. Enguany estava programada per al passat 24 de març, però les fortes ratxes de vent que van haver en aquells dies van obligar a la suspensió i trasllat posterior al dissabte 21 de juliol. El trail i la prova senderista compten amb 14km i 286/+. El trail ix a les 20:45h, i la senderista a les 20:00h.

PUBLICITAT

Serra d’En Galceran

La XX Volta a peu i la III Marxa no competitiva a la Serra d’en Galceran estan organitzades per l’associació Amics de la Muntanya i l’ajuntament de la Serra d’en Galceran. La cita és el diumenge 22, amb eixida a les 8.00 des de la plaça Castelló, on també finalitzarà la volta. Es tracta de la cinquena cursa puntuable per a la X Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord, amb 21km i 1.100m/+.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »