Torremendo i els Autonòmics

Dos Campionats de la Comunitat a un mateix lloc: duatló i triatló cross

El cap de setmana també presenta la 29ª edició del triatló d’Antella i l’sprint d’Alcossebre

Les cites del cap de setmana en el món del triatló estan ben repartides. Però la més destacada, perquè hi ha dos títols oficials en joc, és la que aglutina Torremendo. A la localitat alacantina es disputen els Campionats Autonòmics de duatló cross i triatló cross. A més, a Antella es disputa aquesta clàssica cita, mentre que Alcossebre acull el seu triatló sprint ‘extra’.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Doble Autonòmic

Torremendo és la cita del cap de setmana perquè és doble i amb campionats oficials. A més, formen part de la Copa Cross de la FTCV. Els dos Autonòmics s’han passat a la jornada de dissabte, amb una doble cita que promet emocions.


Torremendo, todo sábado


PUBLICITAT

Tri i du

El triatló cross es completarà amb una distància de 0,5km de natació, 12,9km de bicicleta de muntanya i 3,5 de carrera a peu. Pel que fa al duatló cross, el formen 4,8km de carrera a peu, 23km de btt i per finalitzar 2,4km de carrera a peu.


La Copa Cross ya está aquí


PUBLICITAT

Antella no falla

Ja són 29 les edicions del Triatló d’Antella. Una prova amb una resposta de participació espectacular que cada any és un èxit. La cita amb el riu Xúquer és també dissabte i és, com sempre, per la vesprada. A les 18:00h comença la batalla. Per davant, 1,2km de natació, 31km de ciclisme i 8,2 de carrera a peu.

PUBLICITAT

Alcossebre: sprint extra

El triatló d’Alcossebre és diumenge i és diferent. La localitat castellonenca aposta per l’sprint, però amb un lleu retoc de les distàncies. Es nadaran 750 metres, que és l’habitual, però en la bici es completaran 22km, per finalitzar amb 7km de carrera a peu que es poden fer molt llargs depenent de com haja planificat els esforços el o la triatleta.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »