Pòdiums valencians al Gran Trail del Aneto

Sebas Sánchez acaba tercer al Gran Trail del Aneto amb Lurdes Palao segona en categoria femenina

Victoria en el Maraton de las Tucas per a Paula Mata i d’Ana Tauste a la Vuelta al Pico de Cerler

Pedra, pluja, tempesta…però no hi ha elements que puguen amb els nostres corredors que este cap de setmana han tornat a deixar emprenta a una de les grans cites de l’estiu: el Gran Trail del Aneto on Sebas Sánchez (Team HG AML Sport) i Lurdes Palao (CE Bocairent) han aconseguit uns pòdiums de molt de prestigi, acabant tercer i segona respectivament, sumant alguns dels resultats més destacats dels nostres corredors que també deixaren la seua emprenta en la resta de proves amb la victòria de Paula Mata (Lobos Trail Valencia) al Maraton de las Tucas i Ana Tauste (Lurbel) a la Vuelta al Pico de Cerler

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Al cor dels Pirineus…

El Gran Trail de l’Aneto és una de les cites destacades de l’estiu, amb un recorregut de 105 km 6760+ amb eixida i arribada a Benasque i envoltant alguns dels cims més destacats i atractius de la geografia espanyola com és l’Aneto i els Possets.

Allà ha tingut lloc este cap de setmana la cita que ha centrat l’atenció del Trail, on anys enrere hem comptat amb victòries i grans resultats de la ma de Dani Amat, i enguany ha estat el també alacantí Sebas Sánchez l’encarregat de deixar ben alt el pavelló del nostre Trail amb una destacada tercera posició, al igual que Lourdes Palau, segona en categoria femenina

El rei de l’Aneto


PUBLICITAT

Carrera pura…

«Una carrera pura de muntaya. Quina gran experiència i quines bones sensacions» indica Sebas que suma altre gran pòdium al seu llarg currículum que compra entre d’altres amb la victòria a la Spain Ultra Cup 2016. A l’Aneto li va tocar tirar d’experiència i de saber fer, lluitant sempre per estar entre els millors, Sebas va còrrer sempre entre els 5 primers, anant sempre per darrere de Javi Dominguez (Team Vibram), amb qui va compartir separats apenes per segons fins al pas per Angel Orus.

Estava la prova molt apretada, amb Iker Carrera i Marcos Ramos i Ion Azpiroz molt a prop. De fet en l’últim punt de control Sebas baixava a la quarta plaça i hagué de patir i recuperar en l’arribada final a Benasque on finalment entrava tercer amb un temps de 16:03:17 per darrere de Ion Azpiroz i Javi Domínguez, guanyador amb un temps de 15:38:02.

Lázaro i Herrera al top 10

I dins del top 10, destacar el bon resultat de la parella conformada per Rubén Lázaro i Roberto Juan Herrera, companys del Corremón Trail que després d’estar quasi sempre entre els 10 primers, acabaren junts la prova, en huitena i novena posició respectivament, amb un temps de 19:44:39, afegint altre gran resultat als seus currículums i a les seues experiències en el món del Trail i aconseguint la primera posició per parelles.

PUBLICITAT

Lurdes Palau, prop de la victòria…

En categoria femenina protagonisme també per als nostres, en este cas per a Lurdes Palao que ha estat a prop de repetir la victòria de l’any passat. La corredora del Centre Excursionista de Bocairent va liderar la prova fins a Eriste, però hagué de cedir finalment davant Natalia Roman que va guanyar la prova amb Lourdes Palao segona amb un temps de 23:13:32.

Dins del top 10 cal destacar també l’actuació de Elisabeth Lara Expósito (Mur i Castell-Tuga) que va acabar en quarta posició amb Laura Mozo (Trail Running Onil) en cinquena plaça en una prova on només finalitzaren 6 corredores.

PUBLICITAT

MATA I TAUSTE, VICTORIES

Les alegries per al nostre trail van arribar també en forma de victòries en la resta de proves que conformen l’univers GTTAP. Així les coses Paula Mata (Lobos Trail Valencia) va aconseguir la victòria en el Maratón de las Tucas 42 km 2500+ amb un temps de 06:05:26 encapçalant un pòdium plenament femení amb Beatriz fas (Mur i Castell Tuga) en segona plaça i Isabel Marco (Grao Runners) en tercera posició.

Tercer va acabar també Roberto Martínez (Redolat Team) en categoria masculina, amb altres valencians al top 10 com ara Juan Martínez (Team Lurbel) el que fa cinc, Pepe Llinares (CA Sollana) el seté i els germans David i Raul Ballester de Benifaió (Mur i Castell Tuga) en huitena i novena posició

I a la Vuelta al Pico de Cerler 25,5 km 1250+, altra victòria, en este cas de la mà de la corredora d’Ontinyent Ana Tauste (Lurbel Team) que va acabar primera amb un temsp de 02:38:16

Per últim a resenyar que a la Vuelta al Aneto 55 km 3630+ tinguerem tres corredors al top 10, en homes Cristián Talón (Correores Buñol) i Julio Bel (C.A. Saltamontes), i en dones Nieves Carrascosa (Correores Buñol).

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una estrena immillorable | Sense Límits Aventura - […] Pòdiums valencians al Gran Trail del Aneto […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »