Festa del Cross a Torremendo

Victòries de Jordi Gil i Iris Catalán a l’Autonòmic de Triatló Cross i de Manuel López Piñeiro i María Jesús Sánchez García en la distància duatló

Una festa del Cross… del Triatló Cross i del Duatló Cross. Així es va viure passat dissabte a Torremendo (Orihuela) una bona jornada esportiva enmarcada dins dels campionats autonòmics de Triatlo Cross i Duatló Cross de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i la nova competició de la Copa Cross de la mateixa Federació. Els triomfadors, alguns vells coneguts del món de Cross a les nostres terres…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Els recorreguts…

Els atletes participants havien d’afrontar uns recorreguts marca de la casa A300w on en la modalitat triatló cross que s’estrenava passat dissabte es completava una distància de 0,5km de natació, 12,9km de bicicleta de muntanya i 3,5 de carrera a peu, mentre que al duatló cross, que arribava a la seua quarta edició el formàven 4,8km de carrera a peu, 23km de btt i per finalitzar 2,4km de carrera a peu.

PUBLICITAT

Du Cross per a Piñeiro i Sánchez García…

En el IV Duatló Cross de Torremendo la victòria va ser per a Manuel Piñeiro López (Cidade De Lugo Fluvial) i María Jesús Sánchez García (Garden Solutions Costa Blanca). 

Piñeiro va basar la seua victòria en un gran segment de 23 km de BTT, després que els 4,8 km inicials de carrera a peu els acabara per darrere de Isidro Gelardo (Marathon Crevillent). Amb el més de dos minuts d’avantatge aconseguits a la BTT Piñeiro va poder afrontar amb calma l’últim segment de carrera a peu per arribar a meta amb un temps total de 01:16:26. Per darrere entrarien José Carlos Montesinos (Bi Tec Tri Impulso) i Isidro Gelardo (Marathon Crevillent).

En categoria femenina la victòria va ser clara per a María Jesús Sánchez García (Garden Solutions Costa Blanca) dominadora també a les últimes edicions del Du Cross Extremme

PUBLICITAT

Triatló cross per a Jordi Gil i Iris Catalán…

En la primera edició del Triatló Cross de Torremendo-Orihuela la victòria masculina va ser per a un dels habituals del Cross com és Jordi Gil Faus (CT Carcaixent) dominador de la modalitat a les nostres terres i que fins i tot va estar participant fa uns mesos al Mundial X Terra de Hawaii.

El Mundial XTerra de Gil i Ribera

El segment de BTT va ser de nou determinant després que Gil haguera eixit de l’aigua amb prou de temps perdut respecte d’un grup conformat per Javier Martínez (CDM Avant Moncada), Carmelo Abraham Selma (UA Triatlón) i Mario Sanz (Trivulcano Guadalajara).

Jordi Gil es baixaria de la BTT ja liderant la prova i va saber mantindre diferències en l’últim segment de carrera a peu fins entrar amb un temps de 00:49:29, per davant del triatleta local Andrés Penalba (Bicicosta Pasico a Pasico Orihuela)Javier Martínez (CDM Avant Moncada). 

En categoria femenina la victòria va ser per a Iris Catalán, única participan en la modalitat.

PUBLICITAT

I ARA… ASPE a l’OCTUBRE

La próxima para de la Copa Cross de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana serà a Aspe. Després d’una inici amb una doble prova consecutiva, la nova competició es tren ara un respir i no serà fins octubre quan torne a posar-se en marxa amb el VIII Duatló Cross Villa de Aspe, sobre una distància de 5 km de carrera a peu, 20 km de BTT i 2,5 km de nou de carrera a peu que tindrà lloc el 7 d’octubre.

Més dades:

Naix la Copa Cross FTCV


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2 pòdiums en 12 hores | Sense Límits Aventura - […] Festa del Cross a Torremendo […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »