Medalles valencianes a Moralzarzal

L’equip valencià suma 5 pòdiums al Campionat d’Espanya de BTT XCO amb actuació destacada d’Elena Lloret i Jorge Gómez

Bona collita de medalles la que va aconseguir la delegació de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana passat cap de setmana al Campionat d’Espanya de BTT modalitat XCO que van tindre lloc a la localitat madrilenya de Moralzarzal. Fins a 6 pòdiums aconseguiren els nostres representants, reeditant els bons resultats de passades edicions, amb especial protagonisme per a Elena Lloret que va sumar dos medalles de plata i Jorge Gómez que va sumar una plata i un bronze

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Plata en Team Relay…

La primera de les medalles va arribar en la modalitat de Team Relay, en la prova que tindre lloc divendres. L’equip valencià composat per Jorge Gómez, Jorge Amorós, Iván Díaz Buj i Elena Lloret aconseguia la medalla de plata només superat per l’equip català que el va traure 43 segons en la classificació.

PUBLICITAT

Lloret altra plata…

L’alacantina Elena Lloret repetiria pòdium i medalla, també de plata a la modalitat individual elit femenina. La de la Vilajoiosa es va mantindre tota la prova en la lluita per les primeres posicions i a la fi va acabar segona sent subcampiona d’Espanya a només 30 segons de Claudia Galicia, que acabaria duent-se el títol.

 

Copa del Món i Nacional per a Lloret

També repetiria medalla el jove Jorge Gómez, que a més de la plata en el Team Relay va pujar al pòdium al aconseguir la tercera posició i la medalla de bronze en la categoria sub’23.


PUBLICITAT

Més medalles…

A més de les resenyades medalles per a l’equip del Team Relay, i les individuals plata per a Elena Lloret i bronze per a Jorge Gómez, la delegació valenciana va sumar altres 4 medalles en grupo d’edat: Miguel Angel García va aconseguir la medalla de bronze en la categoria master 50A i Cristina Lacruz va sumar una plata en Master 40A.

Una ciclista contra pronóstico

Cla resenhar també la medalla de plata de Paolo Fiarni (Cultbikes – Specialized) i el bronze d’Abelardo Martínez (The Bike Run) a la prova de master 50B

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »