Una estrena immillorable

La corredora de Xàtiva Paula Mata Mahiques guanya a la Maratón de las Tucas del Gran Trail del Aneto… en la seua primera marató per muntanya

«A la primera cullerà… mosca» que diem en valencià. Passat cap de setmana Paula Mata (Lobos Trail Valencia) va fer valdre eixe refrany aconseguint la seua primera victòria a una marató de muntanya… en la seua primera marató de muntanya. I a més, la corredora de Xàtiva ho va fer a una prova de nivell com és la Maratón de las Tucas, integrada dins de l’univers del Gran Trail del Aneto Posets.   

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un gran record…

«No oblidaré mai esta edició: primera marató feta. Qui anava a dir-me a mi quan començava en l’atletisme que algun dia em plantetjaria fer una…». Amb eixes paraules resumia Paula Mata el seu sentir després de vèncer a la Maratón de las Tucas, una exigent prova de 42 km 2500+ en el cor dels Pirineus aragonesos unint els refugis d’Estos i Angel Orus, passant per les conegudes Tucas de Ixeia (2840 m).

PUBLICITAT

Un resultat inesperat…

En la seua estrena Paula Mata va aconseguir una victòria que no tenia planificada. «No esperava per a res fer este temps ni este pòdium» reconeix la de Xàtiva que va correr prácticament liderant tota la prova en solitari una vegada va avançar Ana Revilla (Stadium Casablanca) passat el refugi d’Estos.

A partir d’eixe moment lider en solitari i disfrutant fins arribar a meta. «No hi ha res millor que eixir a disfruta, divertir-se i competir. M’agrada posar-me reptes, i este era un gran repte per a mi: correr a soles una marató i terminar-la de forma decent i sense patir massa». 

Més que decent, va ser excel.lent la forma en que va acabar Paula Mata que va entrar en meta amb un temps de 06 h 05 minuts amb més de 10 minuts d’avantatge respecte les seues perseguidores.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

PODIUM PLENAMENT VALENCIA

La victòria de Paula Mata no va ser l’única de les nostres alegries al Maratón de las Tucas ja que el pòdium i la quarta plaça va estar copades per corredores de la nostra terra. Així les coses darrere de Paula Mata va entrar en segona posició Beatriz Fas (Mur i Castell Tuga) amb un temps de 06:17:58, i la tercera plaça va ser per a Isabel Marco Arnal (Grao Runners) amb 06:26:17.

A més la quarta plaça va ser per altra corredora del Lobos Trail Valencia com ara Claudia Ribelles Galiana que va fer un temps de 06:27:38

Més dades:

Pòdiums valencians al Gran Trail del Aneto


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »