Fondeguilla obre el Cronos a Foc

La primera cita proposa 7,3km de carrera individual amb 520 metres de desnivell

Arriba la competició regular, explosiva i emocionant que compta amb cinc proves fins el desembre

Cronos a Foc ja ha arribat. Aquesta competició regular, explosiva, vertical i sobretot emocionant, té el cap de setmana la seua primera cita. Fondeguilla, localitat de tradició trailera. Serà la prova que establirà els primers líder d’aquesta competició que s’allarga fins el mes de desembre amb altres quatre proves programades.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


INSCRIPCIONS

Aquesta mitjanit es tanquen les inscripcions:

PUBLICITAT

A les 19:30h

La primera de les cites és a Fondeguilla, dissabte, a les 19:30 hores. Es tracta d’una crono individual de 7,3km i un desnivell positiu de 520 metres. La carrera es mou entre sendes i camins, i és una lluita personal contra el temps. Ni més ni menys. Eixida, córrer a full i arribar, clicar el crono i a la classificació.


A un mes de l’estrena A Foc


PUBLICITAT

Cada 30 segons…

Els corredors i les corredores prendran l’eixida cada 30 segons a partir de les 19:30h. Això sí, els grans favorits, que seran els últims a eixir, ho faran cada més temps. Seran els 20 últims participants, que correran amb eixides cada 60 segons.


Cronos a Foc, la alternativa


PUBLICITAT

Dades tècniques

La prova de 7,3km i 520m/+ té més números i dades que ens poden ajudar a fer-nos una idea del que els participants tindran al seu davant. La carrera compta amb un coeficient de 39, una altitud màxima de 557 metres i una mínima de 191. L’altitud mitjana serà de 335 metres.

Calendari ITRA

Aquesta primera edició del Cronos a Foc formarà part del calendari oficial de la ITRA-International Trail Running Asociation i tindrà també la certificació mediambiental d’AETRAIL-Asociación Española de Trail.

PUBLICITAT

Infantils: 18:30h

Però la festa de la carrera del Cronos a Foc tindrà un primer aperitiu una hora abans. A les 18:30h hi haurà carreres infantils. Els més xicotets viuran l’adrenalina de la competició sempre adaptada a les seues capacitats i edats, sense perdre de vista el caire social i de diversió.

ELS DETALLS

Són diferents els detalls que es tindran amb els i les participants. Així, a Fondeguilla seran uns mitjons model competició blanc-taronja, a l’Aldea de las Hortichuelas-Alpuente un Band Lurbel; a la Crono Nocturna Individual Barranco de las Cañadillas-Chiva una Visera Lurbel; al Mig KmV Corremón Alcoi uns mitjons negre-taronja; i a la Crono Nocturna Individual Sot de Chera, una Malla Spirit Lite.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Estrena emocionant de Cronos a Foc | Sense Límits Aventura - […] Fondeguilla obre el Cronos a Foc […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »