Dos top10 al Desafiosomiedo

Alicia Chaveli amb la seua 10ª posició i Víctor Bernad amb la 9ª, els millors valencians a la prova de 82Km i 9,450m/+

Foto: Jordi Saragossa

Una prova dura de veritat, 82Km i 9,450m de desnivell positiu. Això era la prova reina del Desafiosomiedo disputat el passat dissabte a Somiedo (Astúries). Aquesta carrera va tindre valencians de renom competint i que van poder entrar al top10. En la prova femenina Alicia Chaveli era 10ª, mentre que Víctor Bernad acabava 9è.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

13:26:59 per a Chaveli

Alicia Chaveli tenia preparada la carrera. 82km s’han d’estudiar i treballar molt abans. La corredora del AML Sport HG Societat Alzirenya de Montanyers va aconseguir entrar en el top10 anant de menys a més. Començava entre les 13 i 14 millors, i aconseguia situar-se la 9ª. Finalment, va ser 10ª en una prova realment molt dura.

PUBLICITAT

Guanya Azara

La prova va ser per a una superclasse. Azara García va aconseguir el triomf amb un crono de 10:11:17. Segona va ser Gemma Arenas amb 10:51:22, mentre que el podi femení el completava Uxue Fraile, amb 11:02:45.

PUBLICITAT

Bernad, de deu

Bernad va saber gestionar la cursa i sobretot la distància i la duresa. El valencià començava sent 17 després de la primera hora de carrera. A partir d’ací, anava recuperant posicions, regulant, i finalment va arribar a la meta de Somiedo en la 9ª plaça.

PUBLICITAT

Somohano, per un minut

El triomf en homes va ser ajustat. Ajustat si s’analitza que són més de 80km, i després de més de nou hores de carrera, Juanjo Somohano va vèncer amb 9:08:32, a poc més d’un minut d’Iker Karrera (9:09:37). El tercer en el podi masculí va ser Juan Pérez, amb 9:18:46.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »