Estrena emocionant de Cronos a Foc

Cristian Callau i Júlia Font s’imposen en la primera prova amb un final de carrera que va mantindre la tensió fins l’últim moment

La següent cita del circuit és l’1 de setembre amb el 1/2 KmV de l’Aldea de la Hortichuela, a Alpuente

Emoció és poc. Entraven corredors i corredores i les classificacions anaven canviant. Els podis es movien. Ara lideraven uns i en un segon després eren uns altres. I així fins que, al final, la primera prova de la I Cronos a Foc va deixar de guanyar els més ràpids: Cristian Callau i Júlia Font. Els dos van volar en els 7,1km i 520m/+ preparats per Corremón. Espectacle màxim…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Font, estratosfèrica

En la prova femenina, l’emoció d’última hora va ser per completar el podi, perquè Júlia Font (Amics Volta al Terme Fondeguilla) va deixar clar que, a casa, no hi ha qui li plante cara. 46:01 va ser el seu crono. I va ser brutal. Per què? Perquè María Beltrán (La Llebre Simat), la segona classificada, campiona autonòmica de carrera vertical, va arribar a meta amb 50:55. Una diferència realment gran entre les dues. El podi el va completar Gemma Herrero (RJ Team) amb 53:33, després que aquestes dues últimes posicions ballaren fins a última hora amb una Jessica Mataix (Aper Alcoy) que quasi entra amb els seus 53:54.


Cronos a Foc, la alternativa


PUBLICITAT

Callau sobre Pascual

El duel en homes era entre molts d’ells. Entre els favorits estaven els que, finalment, van ser al podi. Però la batalla va ser dura. Molt. Cristian Callau (Mur i Castell Tuga) va fer bo el seu coneixement de la zona i va marcar el millor temps amb 40:40. Només amb 35 segons més acabava Carlos Pascual (Corremón Trail), que enguany s’havia convertit en el màxim dominador de l’especialitat contra el crono en les verticals. Tercer finalitzava Gabriel Valero, a només 6 segons de Pascual.


Fondeguilla obre el Cronos a FocPUBLICITAT

Model de competició

La prova va consistir en eixides individuals, en lluita contra el crono, amb un minut entre els participants, amb 7,1km per davant en un recorregut circular. Hi havia tensió, o concentració sobretot, en cada rostre. Pendents del compte enrere i de la seua eixida tots i totes. Ben escalfats per començar amb el millor ritme i ser capaços de mantindre’l fins el final. En el moment de l’eixida, tota l’adrenalina es descarregava, i ja tocava gestionar les forces.

PUBLICITAT

Queden quatre…

Després de l’estrena a Fondeguilla, Cronos a Foc continuarà a l’Aldea de la Hortichuela-Alpuente l’1 de setembre a les 18:00h. A partir d’ací, el 14 de setembre la prova contra el crono serà al Barranco de las Cañadillas-Chiva, a les 21:30h, i ja la quarta prova viatjarà a Alcoi, 11 de novembre, a les 10.00h, amb el 1/2 KV Alcoy. La prova final serà en desembre, amb la 2a Crono Individual Nocturna Sot de Chera, a les 19:00h.

PER CATEGORIES

En la resta de categories, Joel Font, de Fondeguilla, va ser el millor en cadets; en màsters es van imposar Montse Martínez (Aper Alcoy) i José Luis Ramón Domínguez; en veterans Ana Magán (Corremón) i Carlos Pascual (Corremón) van ser els més ràpids; i Gemma Herrero (RJ Team) i Erik Coronado (Corremón) en promeses.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Alpuente, segunda de Cronos a Foc | Sense Límits Aventura - […] Estrena emocionant de Cronos a Foc […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »