Bonavista i Sevillano guanyen a Vistabella

Els dos corredors assumeixen els galons de favorits per imposar-se en la prova que tancava la Copa d’Espanya

Mario Bonavista (Mur i Castell Tuga) i Sandra Sevillano (Club Gallarreta) van ser els vencedors en la prova de muntanya de Vistabella del Maestrat. Els seus 27km tancaven el calendari de la Copa d’Espanya de la disciplina. La localitat castellonenca es va vestir de gala per rebre una carrera amb una altíssima participació.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Bonavista triomfa

En homes, Mario Bonavista es va imposar amb 2:24:30, un temps que suposava un bon matalàs respecte al seu màxim rival. Segon va ser Abdelfatah Dalal Jirari, amb 2:25:58, mentre que tercer, amb 2:27:24, finalitzava Juan Jesús Bravo. Aquests dos corredors formaven part de la Selecció Andalusa.

PUBLICITAT

Adell, de casa i quart

L’actuació del local Cristóbal Adell (CXM Vistabella) va ser notable, finalment va acabar quart amb poc més de dos minuts de temps respecte al temps que tancava el podi, en mans de Bravo. Una actuació que deixa a Adell a les portes d’un podi que de ben segur li haguera sabut molt millor.


Vistabella decide la Copa de España


PUBLICITAT

Sevillano, ‘fàcil’

Sembla fàcil però no. En tot cas, Sandra Sevillano es va imposar amb un crono de 2:56:12, que deixava lluny els 2:58:44 de Mireia Pons (InverseTeam). Tercera, i tancant el podi, va finalitzar Júlia Font, de la selecció valenciana.

Font, a 10 segons…

La mel als llavis se li va quedar a Júlia Font, perquè la valenciana va assaborir una millor plaça. Va entrar en meta només 10 segons més tard que la segona classificada. El temps de la corredora de la Comunitat va ser de 2:58:54.

PUBLICITAT

10k per a Gemma Herrero

La selecció extremenya es va endur la carrera de 10km de la mà del seu juvenil, Álvaro García. Segon va ser l’andalús Álvaro Gómez, i tercer el càntabre Jon Baz Arkotxa. En dones, la victòria va ser valenciana, amb Gemma Herrero amb 1:22:09. La van acompanyar al podi la madrilenya Ángeles Dies i la murciana Alba Martínez.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »