Islandia, coast to coast

Raimundo Nus culmina un nou repte personal amb 330 km 6000+ recorrent este espectacular pais del nord d’Europa

Perquè no hi ha millor repte que el que un mateix s’imposa. Perquè no hi ha millor aventura que la que un mateix s’inventa. Eixa és la filosofía en què viu Raimundo Nus (Trail Villena) que este estiu ha tornat a fer una de les seues. Ni més ni menys que completar un recorregut 330 km 6000+ en menys de 100 hores recorrent Islàndia de banda a banda i coneixent els seus paratges espectacular…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una vida d’aventura…

La de Raimundo Nus és una vida d’aventura mai millor dit. Este argentí afincat a Villena ja fa molts anys és un exemple de com trencar la rutina, de com no deixar-se dur per les convencions del dia a dia: treball, casa, comoditats… lluny de tot això Raimundo plantetja any rere any reptes i aventures molt personals que li serveixen per a sentir-se viu i també per donar un exemple per aquells que també aspiren a disfrutar fent aventura.

«A mi sempre m’agraden els reptes» explica Raimundo. «És com fer més gran l’horitzó, vulls vore més enllà. Les meues opcions són les d’un corredor amateur, amb valentia i voluntat perquè la meua opció és fer-ho com siga, o quedar-me a casa lamentant-me de no tindre els mitjans necessaris».

Anglaterra, de Costa a Costa


PUBLICITAT

Islandia…

Ací al Sense Límits Aventura hem comptat moltes de les aventures de Raimundo, algunes més properes, com quan va fer en 124 hores els 453 km del GR 3300 per la província d’Alacant  i d’altres més llunyanes a països com ara Anglaterra, el Marroc o fins i tot la seua Argentina natal…

Ara li ha tocat Islandia, un pais que s’ha convertit en referent per els amants de la natura pels seues paratges espectaculars d’una terra volcànica i amb una natura salvatge.

«A Islàndia la pluja és normal i el vent continu, i la temperatura baixa tot i que siga estiu. A més, vas travessant continuamente rius, on la temperatura del aigua és fresa, és aigua del desgel…».

GR-330, 124 hores d’aventura

http://senselimitsaventura.com/2015/12/26/lisboa-alacant-en-btt-per-acabar-el-2015/

PUBLICITAT

Els motius…

Allà a Islàndia Raimundo ha completar una travessia de 330 km 6000+ a una terra de foc i gel, i ho ha fet en vora 98 hores, i en autosuficiència, seguint la filosofia d’aventura que a d’ell li agrada: «midiendo el mundo».

Per molt que era una aventura molt personal, «sense GPS ni cap ajuda externa i amb una ruta inventada», ell volia tindre un repte i es va marcar fer els 330 km en menys de 100 hores. Ho va aconseguir deixant el crono en 98 hores. En tot cas, no importa. Importa l’aventura i la motivació que hi ha darrere.

«Faig de la meua passió una forma de vida. El preu que pague és treballar el doble, sacrificar la comoditat, mantenir l’entusiasme en dies difícils, pensar en possitiu i estar motivat quan ningú creu en mi».

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »