III Benicatrail amb Crono Nocturna inclosa

La cita de Beniatjar suma un parell de quilòmetres al seu trail i afegeix la carrera nocturna contra el crono del dia d’abans

Les dues carreres es disputaran els dies 3 i 4 de novembre, respectivament

Arriba el III Benicatrail, i ho fa amb novetats. Aquest any s’incorpora una cronoescalada nocturna, la seua primera edició, que se celebrarà el dissabte 3 de novembre. La cursa de muntanya serà al dia següent, diumenge, i també té novetats. Serà una miqueta més llarga que la de l’any anterior.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Les novetats…

Per una banda, la cursa ‘clàssica’, que és la tercera edició, amb una ampliació de recorregut, amb un parell de quilòmetres més. Això és 24,5km i 1.200m/+. La primera meitat és més difícil perquè s’acumula gran part del desnivell, hi haurà més senda trencada i més pedra. Per contra, la segona part serà més corredora.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions tenen els seus terminis de temps. S’obren el pròxim 13 d’agost. Estigues al corrent entrant al següent enllaç:

PUBLICITAT

Límit… per la serra

“No volem fer una cursa plena de molta gent, simplement perquè som un poble xicotet al qual ens costa albergar massa gent i que, a més, es treballa per tindre cura de la serra”, assegura Borja Ferrer, de l’organització de la cursa. “Volem preservar el nostre entorn i gaudir-lo per molts anys”, afegeix.

PUBLICITAT

Crono de 6,2km

Ja es va anunciar al Facebook en abril, i és com un quilòmetre vertical tot i que no arriba a eixe desnivell. Seran 6,2km i 698m/+. En aquest cas hi ha un avituallament al mig de la carrera i està limitada la carrera a 150 participants. Aquesta cita obliga a portar cert material: tallavents, frontal i un llum de posició per posar-la en l’armilla. El material serà revisat abans de l’eixida. Els participants eixiran de un en un en marge de 30 segons.

PUBLICITAT

Beniatjar, bolcat

El poble de Beniatjar no arriba a 300 habitants, però tot s’està bolcant en treballar per la cursa. L’organització serà global, amb cada associació i cada veí amb una funció voluntària. Una iniciativa que ha generat un ambient de cursa i de muntanya entre els seus ciutadans i que ha de ser un punt positiu en repercutir en els corredors.

Suport pels incendis

“El que volem és seguir treballant per promoure els valors de l’esport i la cura per la natura, la qual cosa que plasmem al reglament”, assegura Ferrer. Precisament, en el seu Facebook l’organització ha penjat un missatge de suport a les localitat de Llutxent, Pinet i Barx, afectades pels últims incendis forestals.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dues setmanes per al Benicatrail | Sense Límits Aventura - […] III Benicatrail amb Crono Nocturna inclosa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »