Dones ‘Bicibles’ a Bocairent

El pròxim 15 de setembre se celebra una nova edició de la Marxa per a dones que compta amb 100km i 1.700m de desnivell

Les dones tenen la seua marxa cicloturista pròpia amb la Marxa Dones Bicibles que s’organitza a Bocairent el pròxim 15 de setembre i que sumarà 100km i 1.700m de desnivell. Una cita exigent que aporta la visibilitat que mereix l’esport femení, i en aquest cas el ciclisme femení, que cada vegada creix més.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El recorregut…

La marxa són 100km circulars, és a dir amb eixida i arribada a Bocairent. Les ciclistes baixaran direcció el Pou Clar d’Ontinyent, per anar cap a Fontanars, pujar l’Alt del Moro i baixar a Beneixama, Biar, Onil, tornar a pujar en aquest cas el Port de Canalís, baixar a la Font dels Patos, arribar al Càmping Mariola i baixar cap a Bocairent per acabar la marxa.


Dones ‘Bicibles’


PUBLICITAT

Rànquing de Cicloturisme

La Marxa Cicloturista Dones Bicibles serà precisament la penúltima marxa que tancarà el Rànquing de Cicloturisme de carretera de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV). Aquest rànquing el formen les cites ja disputades de Gandia, Requena, Ayora, Torrent i Serra, a més de la de Bocairent de setembre.

PUBLICITAT

#LaPrevia

De la mateixa manera, igual que ja van estar a Benidorm deixant-se veure, el pròxim 19 d’agost hi ha una cita amb elles amb #LaPrevia. Es tracta d’una eixida en bicicleta que servirà per obrir boca de cara a la cita important de setembre.

PUBLICITAT

Estaran en la Vuelta

Les Dones Bicibles estaran també representades en la Vuelta a Espanya. Serà en la 8ª etapa, entre Linares i Almadén, quan membres del grup acompanyaran Rad Monika, que afronta el repte de fer totes les etapes de la carrera espanyola de ciclisme professional.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »