Un Camí de Santiago de rècord

Miguel Mataix completa corrent el Camí francès en 6 dies, 10 hores i 15 minuts

Miguel Mataix és de Beneixama i va aconseguir un dels reptes de l’estiu. L’alacantí va recórrer quasi 800km -780 aproximadament- per completar el camí de Santiago francès. A una mitjana superior als 100km per dia corrent, Mataix va arribar a peus de l’església compostel·lana en 6 dies.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

6d 10h 15min

Mataix va eixir de la localitat francesa de Saint Jean Pied de Port i va arribar 6 dies, 10 hores i 15 minuts després a l’Obradoiro. Es tractava d’un repte personal, una idea de completar el Camí amb les sabatilles de córrer i amb la idea de completar el recorregut en el menor temps possible.

PUBLICITAT

El ‘desert’ castellà

Miguel Mataix és un corredor expert, però en aquesta ocasió ha creuat una barrera. La seua idea l’ha obligat a fer un esforç extra, amb poques, molt poques hores per dormir, i amb unes etapes que en ocasions arribaven a les 20 hores. Entre els moments més durs, de segur que no oblidarà l’eterna Castella. El pas per planícies sense final i la calor fent de les seues…


Publicada por Miguel Mataix Gracia en Viernes, 17 de agosto de 2018


PUBLICITAT

Esgotat

El corredor alacantí va arribar a Santiago realment cansat. La part final del Camí se li va fer molt dura, especialment pels quilòmetres acumulats. A la plaça de l’Obradoiro va arribar esgotat.

PUBLICITAT

Rècord?

El que queda pendent ara és confirmar si realment ha batut el rècord de velocitat corrent en el Camí de Santiago. Siga correcte o no, el que sí és innegable és que Miguel Mataix ha obert una porta per la qual pocs passen… han estat 6 dies, 10 hores i 15 minuts, que per molt que ho tornem a llegir ràpidament, passen molt lents quan els quilòmetres estan per davant. El temps li atorgarà el seu valor ben merescut.

LES SIS ETAPES

Sis han sigut les jornades que ha necessitat Miguel Mataix per arribar a Santiago des de França. El primer dia va eixir de Saint Jean i va arribar a Los Arcos després de 135km. El segon, des de Los Arcos es va plantar a Montes de Oca amb 115km, mentre que el tercer va arribar a Carrión de los Condes després de 125km.

La quarta jornada, entre Carrión i Villadangos del Páramo la va fer amb 119km, la cinquena va sumar altres 119km per arribar a Villafranca del Bierzo, mentre que la sisena va acabar a Palas de Rey després de 117km. Ja només li quedaven 68km per arribar a Santiago de Compostela, la qual cosa va fer al dia següent.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Aurora, unes piles?” | Sense Límits Aventura - […] Un Camí de Santiago de rècord […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »