Aguayo, a pel Mundial 70.3

L’IronMan de Sudàfrica espera al valencià, que lluitarà per estar entre els millors aquest cap de setmana

Emilio Aguayo ha dedicat la temporada per estar al 100% al Mundial 70.3 de Sudàfrica. No ha sigut un camí fàcil, però en un esportista que està sempre al capdavant, menys. L’exigència és màxima. La que té per ser qui és i la que es posa ell mateix. Sempre s’espera el millor. En tot cas, però, el seu paper s’ha de veure com un esgraó més del que pot donar aquest triatleta del CDM AvantMoncada. Un esportista total que a l’Isuzu IronMan 70.3 World Championship ho donarà tot. Segur.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Bagatge

En el seu bagatge de l’any hi ha molts bons resultats. Va disputar al Campionat del Món LD disputat a Fyn i ha destacat a infinitat de proves, con la 6ª posició que va obtindre a Elsinore a l’European Championships Ironman 70.3. Es podria dir que ho ha fet com és habitual, però sempre pujant de nivell. Poc a poc i sense fer soroll.


Una semana para el mundial de 70.3 y hoy comienzo el viaje Valencia – Madrid – Johannesburgo – Port Elizabeth.•Esta es la bici que voy a usar en carrera. Cualquier duda más específica sobre el material (cubiertas, portabidones, barras, nutrición) podéis preguntarme lo que queráis!•This is the bike I’m going to use in South Africa Wolrd Championships.Only 7 days #im703wc•Adrián Neiwild

Publicada por Emilio Aguayo Muñoz en Sábado, 25 de agosto de 2018


PUBLICITAT

Sacrifici

Per arribar a la cita sudafricana, Aguayo ha passat per altres batalles. Destaca la segona posició que va aconseguir a l’Ironman 70.3 de Lanzarote de l’any passat, però també les seues participacions per buscar punts a cites importantíssimes com els 70.3 de Dubai i de Texas. A Elsinore va aconseguir el seu bitllet mundialista. On, a més, estarà amb els cracks mundials.


Aguayo, al Mundial de Triatlón LD


PUBLICITAT

Amb Gómez Noya…

L’Isuzu IronMan 70.3 World Championship del dissabte 1 de septiembre es disputa a la Nelson Mandela Bay, Sudáfrica. Allà Aguayo tindrà companyia espanyola. Si en dones finalment no hi haurà cap representant nacional -Judith Corachán ha renunciat a competir-hi-, en homes en seran tres en PRO. Un, el valencià Emilio Aguayo, però els altres, el gallec Javier Gómez Noya, que ja ha aconseguit a aquesta cita dos ors i un bronze, i el català Albert Moreno.


Aguayo, subcampió d’Espanya LD a Eivissa


PUBLICITAT

Concentracions

D’entre la preparació que Aguayo ha dut a terme també cal recordar que va viatjar a Lanzarote en el seu moment amb altre il·lustre triatleta, però sobretot nadador. Víctor Benages va ser el seu ajudant en aquells dies en què Aguayo buscava millorar. És bo, molt bo, però en vol més.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »