Cap de setmana a Alpuente

Doble cita en la comarca; primer, la prova de Cronos a Foc del dissabte, i segon, el trail del diumenge que puntua a més per a la Liga CxM de la Serranía

En aquest mes de poca activitat, Alpuente apareix com un oasi, com una cita de les que ens recorda que el trail està molt viu a la Comunitat Valenciana. La localitat de la comarca dels Serrans acull el cap de setmana una doble cita. La segona prova de Cronos a Foc es disputa dissabte. Diumenge és el torn per al Trail de Alpuente, puntuable per a la Liga CxM de la Serranía.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tot el poble bolcat…

No es tracta d’un cap de setmana habitual. I molt menys a Alpuente. Tot el poble es bolca durant la setmana, i més encara el cap de setmana, en la preparació i en la consolidació del trail a la comarca. Els seus ciutadans són conscients que són dos dies de molta feina, però molt satisfactoris perquè el que importa és aportar el millor als visitants.


Alpuente, segunda de Cronos a Foc


PUBLICITAT

Primer, Cronos a Foc…

La primera de les cites és el Cronos a Foc. Aquesta competició regular va començar a finals de juliol a Fondeguilla de la mà de Corremón, i ara continua amb la segona cita a Alpuente, a l’Aldea de la Hortichuela, per portar molta emoció i intensitat esportiva.

PUBLICITAT

Mig KM Vertical

Es tracta d’una carrera a modus de crono individual. La lluita contra el temps es redueix a superar el 1/2 Km vertical que es proposa des de l’Aldea de la Hortichuela. En total seran 12,86 km però en competició pura un total de 3,51 i 473m/+. Abans d’això, 1,93km de neutralitzada i, després de la lluita contra el crono, tornada en descens a l’Aldea de la Hortichuela per completar els quasi 13km de recorregut total.

PUBLICITAT

Diumenge, la traca final

El cap de setmana es tancarà el diumenge 2 de setembre amb una doble ració de trail. Tot puntuable per a la Liga CxM la Serranía, englobat en un entorn magnífic, es disputa una nova prova de la competició regular amb dues distàncies. Una de 21km i 970m/+, i una de 10km, amb 340m/+.

La carrera reina té trams de senda i baixades tècnicques que no són massa llargues. A més, tindrà pujades de tot tipus, però s’ha de tindre en compte l’última, que marca molt per selectiva… També està la baixada al barranc de la Bomba, amb pujada per eixir i arribar al casc antic del poble a la meta.

El tram cronometrat

Com en cada prova de la Liga CxM la Serranía, hi haurà un tram cronometrat per obtindre punts extra. A la carrera d’Alpuente estarà entre el km 11,55 i el km 14,16 amb 180m de desnivell positiu i 80 de negatiu.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »