Nimes, Gil i Escuriola destaquen a l’UTMB

La prova reina va deixar Tere Nimes 15ª, mentre que Sonia Escuriola va ser 14ª en la TDS i Roberto Gil 40è en el CCC

Sempre és digníssim de destacar l’esforç de cadascú dels corredors i corredores que decideixen llançar-se a l’aventura que suposa l’UTMB. En un lloc espectacular, entre els i les millors del planeta, allà hi va haver un bon número de valencians i valencianes deixant-se la pell.

Analitzem els seus resultats en una edició on hi va haver pluja i fred, algunes hipotèrmies, però sobretot molt de sacrifici. No tots van poder finalitzar. Aquest any hi va haver un gran nombre d’abandonaments. És l’UTMB, així que la resistència està en joc.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Nimes, 15ª en la reina…

Tere Nimes sabia el que era fer un podi en l’UTMB. Aquesta edició s’atrevia amb la distància reina. Els 171km van acabar per a ella deixant-la en la 15ª posició amb un crono de 28:50:12. En aquesta mateixa prova, Belén Agut no va poder finalitzar, ja que va abandonar en el km 124,8, quan portava quasi 27 i mitja en carrera.


Valencians a l’UTMB 2018


En homes, Agustín Baviera va ser el que va obtindre millor crono, amb 28:20:23, acabant en la posició 75; igualment, Ximo Alfonso va ser el 183è amb 31:57:14, mentre que Israel Bernad va finalitzar 191è amb 32:06:39. Manuel David Torres Palau va acabar en la posició 257, amb un crono de 33:36:20 . Jacobo Moreno va ser 270è amb un temps de 33:51:46, mentre que Fran Borreda va ser 273è, amb 33:55:07. Altres valencians en carrera van ser Tony Herrera, de Dénia, el 371 amb un temps de 35:44:00.  Així mateix, José Esteban Martínez Tecles no va prendre l’eixida.

PUBLICITAT

Gil, el 40 en la CCC

La CCC era una altra de les proves més exigents. Amb 101km, Roberto Gil López va aconseguir finalitzar en la 40ª posició amb un temps de 13:06:44. A més, va ser el quart classificat de la seua categoria de veterans 1. En aquesta distància corria també Cristóbal Adell, que no va acabar. El castellonenc va dir prou en el km 55,6, quan portava més de sis hores de cursa.


Nimes torna amb pòdium a la CCC


PUBLICITAT

Escuriola, 14ª en TDS

Un dels resultats més destacats va ser el de Sonia Escuriola. La corredora de la Comunitat es va plantar en la meta dels 121km del TDS amb un crono de 20:04:52, el que suposava per a ella la 14ª posició. També en homes, Toni Sotillo i Dani Ruiz van entrar en la 176ª i 177ª posició amb 21:55:22, tots dos junts.

PUBLICITAT

Jiménez, Cherta i Llácer, a la OCC

En una de les proves més curtes, l’OCC, de 56km, també hi va haver presència valenciana. El millor resultat va ser per a Juan María Jiménez, vigent rècord valencià a la UTMB, on va fer el top 10 va un parell d’anys. Enguany a una distància més curta Juanma va acabar el que fa 34 amb un temps de 6 h 18′ 54″. Ricardo Cherta i Isaac Llácer van arribar junts, amb un temps de 6:56:17 i 6:56:19, respectivament, en la 83ª i 84ª posicions.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. UTMB, ¿se respeta la larga distancia? | Sense Límits Aventura - […] Nimes, Gil i Escuriola destaquen a l’UTMB […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »