Pascual i Canet s’imposen A Foc

El de Corremón i María Beltrán passen a ser els líders de la general de Cronos a Foc després de la segona prova

L’Aldea de la Hortichuela va acollir la primera cita d’un cap de setmana que es va completar amb el Trail del diumenge

Fotos: Aitor Toribio Fotografía

La segona prova de la competició regular i explosiva, Cronos a Foc, es va disputar el passat dissabte a l’Aldea de la Hortichuela (Alpuente), en el que era la prèvia del Trail de la localitat. La cita amb la carrera vertical, mig quilòmetre d’ascensió amb 3,3km de distància corrent ‘a foc’, van posar l’espectacle del dissabte. Carlos Pascual (Corremón) i Tamara Canet (Cama) van ser els vencedors. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pascual, sense rival

Carlos Pascual no va tindre rival en la prova d’Alpuente. El seu ritme va ser frenètic i va guanyar amb molt de marge en els 3,3km de crono que tenia la prova de l’Aldea de la Hortichuela. El de Corremón es va imposar amb menys de 27 minuts (26:54), mentre que segon va ser José Luis Ramón Domínguez (Independent), amb 30:42. Tercer en el podi de la general va finalitzar amb 31:25 Roberto Juan Herrera (Corremón).

PUBLICITAT

Canet sobre Beltrán

El duel en categoria femenina va estar molt, molt interessant. La campiona del KV, Tamara Canet, i la campiona de carrera vertical, María Beltrán (CC La Llebre Simat), es van disputar la victòria. Es va imposar Canet amb 33:54, però només uns segons millors que Beltrán, que va ser segona amb 34:06. El podi el va completar, amb un temps de 37:54, Montse Martínez (Aper Alcoi).


Autonòmic Vertical per a Beltrán i Pascual


El Puig Campana confirma el relleu


Estrena emocionant de Cronos a Foc


PUBLICITAT

Absència dels líders

En aquesta segona prova no van poder córrer els dos líders de la general de Cronos a Foc, que eren Cristian Callau i Júlia Font. Els dos corredors de Fondeguilla havien sigut els guanyadors de la primera prova del calendari d’aquesta competició contra el crono, disputada a finals del passat juliol precisament a Fondeguilla.


Cap de setmana a Alpuente


Samper i García ganan en Alpuente


PUBLICITAT

Ara, al Barranco de las Cañadillas

Xiva serà el pròxim destí de Cronos a Foc. Allà es disputarà la 1ª Crono Nocturna Individual Barranco de las Cañadillas. La cita, el pròxim 14 de setembre a les 21:30 hores. Serà una cita que començarà a deixar un poc més clara la general. Quedaran després altres dues proves: Alcoi i Sot de Chera.


Alpuente, segunda de Cronos a Foc


Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »