Lagos de Rabassa, Llucena, Montant i molt més

El cap de setmana ve marcat pel primer Campionat d’Alacant de 10km

L’Ultraferradura, Montant, Alcàntera i Figuerolas amb la Ibèrica, completen l’oferta de dissabte i diumenge

Foto: Last Race Studio

El cap de setmana el protagonitza la primera edició del Campionat Provincial d’Alacant de 10km organitzat per la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV). Es disputa a la prova Lagos de Rabassa que significa, també, el tancament de la Liga Cross Series d’Alacant. Però hi haurà molt més que detallem de seguida:

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Montant-Serra Espina

Una altra de les cites del cap de setmana es viurà a la Serra Espina. La localitat de Montant proposa el seu Trail, organitzat per Corremón Trail, amb dues distàncies. La llarga serà a les 8:00h del diumenge, amb 21,7km i 1.140m/+, i la curta, a les 8:30h, amb 10,8km i 700m/+.


Los Lagos de Rabassa cierran la Liga Cross


PUBLICITAT

La Ibèrica de Figueroles

El diumenge 9 hi ha una altra carrera de gran interès. Es tracta de la Cursa Ibèrica de Figueroles, que sumarà la seua XIV edició. Es tracta d’una carrera de 17km amb 800 metres de desnivell i en un entorn que pretén recuperar les sendes ibèriques de la zona.


Rabassa, I Campeonato de Alicante


PUBLICITAT

Segona Ultraferradura

A Llucena, el seu entorn promet amb una triple proposta. És la segona edició de l’Ultraferradura, amb tres distàncies: la prova reina, Ultraferradura 65 km; el Trailferradura de 33 km; i la més curta i assequible, la Voltaferradura de 16 km. Les carreres, dissabte 8 de setembre a les 7:00h, 7:30h i 8:00h, respectivament.

PUBLICITAT

Alcàntera de Xúquer

La nit del dissabte 8 de setembre, a partir de les 21:30h, es disputa la quarta edició del Trail Alcàntera, prova que puntua per al Circuit Trail La Ribera i Canal de Navarrés. Es tracta d’una cita amb tres distàncies. La més llarga compta amb 21km i 500m/+, i la curta de 14km amb 300m/+, que també serà caminada popular.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »