Recatalà i Tauste triomfen a la Vall de Tena

La carrera 4K, amb 43km, va tindre un clar color valencià en homes i dones

En el 8k de 77km, els millors de la Comunitat van ser Sebas Sánchez (8è) i María Obrero (10ª)

El Campionat d’Espanya ULTRA de la FEDME va tindre protagonisme valencià la setmana passada en totes les carreres. Van destacar especialment els corredors i corredores de la Comunitat especialment en el 4K, amb les victòries de Ana Tauste i Ramón Recatalà. En el 8K van destacar la 8ª posició de Sebas Sánchez i la 10ª de María Obrero. Analitzem el que va passar.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

4K: Recatalà i Mena al podi

La carrera masculina 4K, amb 43km i 3.600m/+, va tindre protagonisme de corredors de la Comunitat. Ramón Recatalà (Mur i Castell Tuga), que ha tornat a lluitar per estar entre els millors en el trail, va aconseguir la seua segona victòria de la temporada. Ho va fer amb un crono de 6:20:34, més de deu minuts millor que el segon classificat, José Antonio Mena (Trail Villena), que va arribar amb 6:32:23. En aquesta distància, Jonathan Roglà va ser 11è amb 7:10:36.


Llegada 1er corredor de la 4k

Publicada por Trail Valle de Tena en Sábado, 1 de septiembre de 2018


Recatalà torna a guanyar


PUBLICITAT

4K: Tauste, dominadora

La prova femenina del 4K també va parlar valencià. En aquest cas va ser Ana Tauste (Lurbel Team People Sapiens) la que es va imposar amb un crono de 7:31:44. Més de dos minuts sobre la segona, la balear Àngels Llobera. Igualment, entre les millors també va estar Victoria Andrés, del Trail Morvedre, amb la 7ª en 9:49:40.


La primera chica de la 4k!!!

Publicada por Trail Valle de Tena en Sábado, 1 de septiembre de 2018


PUBLICITAT

8K: Sánchez, 8è

En la prova llarga, la reina, la 8K que eren 77km amb 6.800m/+, la representació valenciana va estar encapçalada per Sebas Sánchez. El corredor de la selecció valenciana va ser top10 amb la 8ª plaça. El seu temps va ser de 13:20:16. La victòria va ser per a Andreu Simon (Inverse Team), amb 11:46:05. Fora del top10, però amb una bona 11ª posició, va acabar el també valencià Gabi Valero (13:35:15), mentre que Víctor Bernad va acabar 13è amb 13:43:09.

PUBLICITAT

8K: Obrero, 10ª

En dones, la victòria va ser per a Laura Solà (Lurbel Team People Sapiens), amb 15:09:08, mentre que la valenciana María Obrero va aconseguir entrar entre les deu millors, amb la 10ª posició i 17:01:26. Igualment, des del CA Maraton Crevillente va acabar 13ª Nadezda Surmonina amb 18:12:59, mentre que 14ª va ser Miryam Talens, amb 18:25:18. Alicia Chaveli, també representant la selecció valenciana, va ser 17ª amb 19:13:07.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »