València es gradua

El circuit de la Marina Real acull la Copa d’Europa com a bitllet per fer passos endavant en la internacionalització

França domina la prova europea en dones, mentre que Espanya guanya amb Jordi García, i Ignacio González tercer

El Valencia Triatlón va ser novament el punt de mira del món triatlètic espanyol i europeu. La cita valenciana del Mediterránea Triatlón formava part del calendari de la Copa d’Europa, prova ETU És aquest un primer pas per buscar la internacionalització de la plaça valenciana. Se segueix pensant en rebre en el futur una Copa del Món, i per això la prova europea s’entén com un primer pas. Espanya, amb dos representants al podi masculí, i França, amb tres dones ocupant tot el podi femení, van ser els triomfadors.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Espanya, doblet al podi

La representació espanyola en la prova elit masculina de la Copa d’Europa va tindre dos protagonistes. Primer i tercer van acabar el català Jordi García i el malagueny Ignacio González. Entre els dos, en segona posició, va acabar el francès Nathan Guerbeur.


València Triatló, a conquerir Europa


Europa en el Valencia Triatlón


PUBLICITAT

Podi femení francès

En dones, França va copar la prova europea. Jeanne Lehair, Margot Garabedian i Mathilde Gautier van ocupar per aquest ordre els tres llocs del podi. Quarta i cinquena també van ser una altres franceses, Lea Coninx i Audrey Merle. La millor espanyola va ser Xisca Tous (Diablillos de Rivas), que va acabar 10ª.

La valenciana Noelia Juan, 15ª

La sub-23 valenciana, Noelia Juan (CEA Bétera), va competir en la prova elit d’aquesta Copa d’Europa. La triatleta, que venia de ser quarta al Campionat d’Espanya de distància olímpica i segona sub-23, va finalitzar 15ª entre les millors del continent europeu.


Triatlón por todo el mediterráneo


PUBLICITAT

L’olímpic, amb color valencià

En la prova olímpica que no formava part de la Copa d’Europa, el protagonisme en homes va ser valencià. El guanyador va ser Fernando Santander (Duurs Castelló M-Motors), seguit per Sergio Juan (CT Laboratorios SYS) i Francisco Manuel Ramírez (Trivila).


València respira Copa d’Europa


PUBLICITAT

Venç Sotelo

El mateix va passar en la prova femenina. Eliana Krist Sotelo (CD Aguaviva Benidorm), va ser la vencedora. En segona posició va finalitzar Rocío Marín (Independiente), mentre que tercera va ser Sonia Ruiz (Trivila).

LES ALTRES DISTÀNCIES

El Valencia Triatlón va omplir el cap de setmana amb nombroses proves. La pluja va respectar i no va fer tan mal com deien que podia fer, segons les previsions que s’estudiaven. Així, el transcurs de les carreres no es va veure afectat.

En la prova sprint es van imposar Arnau Rosaleny (Tripuçol) i Andrea Fos (CT Sueva-20 aniversari). En la prova de la dona, la guanyadora va ser Arantxa Esteban, mentre que el supersprint masculí se’l va apuntar Miguel Lorente (CEA Bétera).

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »