Ballester, un tren a Canfranc

El corredor de Mur i Castell Tuga s’imposa a la Canfranc-Canfranc amb més d’una hora sobre el segon

En la carrera de 16km, Ana Tauste aconsegueix una nova victòria als Pirineus aragonesos

Era un dels que comptava a les travesses i va complir. Pepelu Ballester (Mur i Castell Tuga) es va imposar en la prova reina de la Canfranc-Canfranc i ho va fer de manera magistral. El seu crono va ser espectacular: 18:39:58 per completar els 100km de l’Ultra.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Sol quasi tota la carrera

El temps de Pepelu Ballester va guanyar en qualitat segons passaven els minuts des de la seua arribada a la base de l’estació de tren que és hui una joia visual. El segon classificat va ser Albert Herrero (AE Matxacuca), que va ser l’home que en la primera hora de carrera va posar a prova al valencià.PUBLICITAT

Una hora millor

A partir d’aquesta primera hora, Ballester ja va agafar el seu ritme frenètic a pel triomf. Herrero va arribar a meta amb 19:56:24, més d’una hora després que el valencià. El podi el va completar Oli Johnson (Dark Peak Fell Runners), amb 21:17:27.

PUBLICITAT

Tauste repeteix a Aragó

Una altra alegria valenciana va vindre de part d’Ana Tauste. La corredora de Lurbel venia de guanyar al Valle de Tena i es va presentar a la prova curta, de 16km, de la Canfranc-Canfranc. Es va imposar amb 2:31:00, mentre que la segona va ser Naroa Mikelarena, amb 2:53:58. La tercera en arribar, Laura Fernández, amb 2:55:25.


Recatalà i Tauste triomfen a la Vall de Tena


PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »