Els relleus estan a l’Ekiden Trail

Cortes de Pallás acull el diumenge la segona edición de l’Ekiden Trail Valencia amb 200 equips

Els equips estaran formats per tres membres, ja siguen tot dones, tot homes o mixtes

La marató és sempre una passió. Si és per muntanya, guanya en atractiu. Això és el que van pensar des de l’Ekiden per organitzar l’Ekiden Trail, una cita que enguany compleix el segon any en la seua aposta per Cortes de Pallàs. La cita és el pròxim diumenge 16.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

3×1…

Per a completar els 42km de la marató calen els tres components de l’equip. Cadascú farà una distància, i cap d’elles serà igual. El primer rellevista correrà 12,5km amb un desnivell de 470m/+; el segon serà el que més exigència tindrà amb una distància de 19,5km i un desnivell de 600 metres; i el tercer tancarà la participació del seu equip amb 10,5km i 450m/+.PUBLICITAT

El tasuki

Hi haurà diferents tipus d’equips. Els femenins estarà format per tres dones i el seu relleu es donarà amb tasuki (al canell) blau. El mateix color portaran els equips masculins, mentre que els equips mixtes el portaran de color roig. Els mixtes estaran formats per tres persones de diferents sexe, amb independència del que siga majoria.

PUBLICITAT

Equips locals

Els equips formats per locals, que formen una categoria única, serà el que el formen membres nascuts o empadronats a Cortes de Pallàs, sense tenir en compte el sexe. Això sí, si és femení tot o masculí tot, tindrà tasuki blau, i si és mixte, serà roig.

PUBLICITAT

L’aposta per Cortes…

Aquesta serà la segona ocasió en què l’Ekiden Trail Valencia aposta per la localitat de Cortes de Pallás. És un entorn que agrada als organitzadors i que permet realitzar una competició com aquesta en plena muntanya, però tenint de centre neuràlgic el poble de Cortes.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Intensidad Ekiden en Cortes de Pallás | Sense Límits Aventura - […] Els relleus estan a l’Ekiden Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »