Oliva i Orpesa, olímpic i sprint

Dues cites fan llum en una temporada de triatló que viu les últimes proves abans d’arribar la tardor

La setmana passada es va viure a València la festa del triatló amb el Valencia Triatlón. Va ser una jornada especial perquè va convocar gran part dels practicants d’aquest esport arreu de la Comunitat Valenciana, però també als millors elit europeus que tenien, a la capital del Túria, una cita amb la Copa d’Europa. El cap de setmana que arriba segueix respirant triatló, i anem a analitzar les proves que ens esperen…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dues proves

Són dues les cites del cap de setmana, per una part el Triatló Oliva la Degana, una cita de distància olímpica que sempre té molts adeptes. Igualment, el mateix diumenge, però a l’altra part de la costa, a Castelló, Orpesa del Mar acull el seu Triatló Sprint. Anem a veure’ls.

PUBLICITAT

Oliva, 30 edicions

El Triatló Oliva la Degana es presenta en la seua 30ª edició. Per alguna cosa serà que ha arribat tan lluny en el temps. El seu significat propi a la comarca és clau per entendre aquest esport. Oliva es bolca i ho fa en una prova que compta amb la distància olímpica: en natació, 1,5km, en ciclisme 40km, i en la carrera a peu, un poc menys de 10km amb 8,6km. La cita és Copa No Drafting de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV), i també No Drafting Circuit Cabdells.

PUBLICITAT

Orpesa, circuit Diputació

L’altra gran carrera del cap de setmana viatja a Orpesa. La localitat castellonenca se centra en la seua cita anual que és sempre un bon reclam per a tots els triatletes que viuen apassionats per la curta distància. La carrera és sprint, 0,75/20/5km, i forma part de la Copa Provincial de Castelló i el Circuit de Triatló Diputació de Castelló.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »