Autonòmic BTT de marató a Villalonga

Doble cita el cap de setmana: una amb la lluita pels millors ciclistes de llarga distància, i altra per enllestir el Circuit de les Muntanyes de Castelló, a Vilafamés

La Marató BTT El Llop, de Villalonga arriba a la seua segona edició, i ja és Campionat Autonòmic de la Comunitat Valencia XCM Marató. La prova, baix el paraigües de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV), està organitzada pel Club Ciclista Lloberos.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

68km

La carrera és de distància marató, en aquest cas de 68km, amb totes les categories en joc –sempre que hi haja almenys tres participants-, és a dir amb Sub 23, elite, máster 30, máster 40, máster 50, máster 60, i tot en masculí i femení, per suposat. La carrera començarà a les 8:30h, amb eixida i arribada al passeig Presbitero Giner de la localitat de Villalonga. Igualment, a les 8:45h hi haurà l’eixida de la marató cicloturista.

PUBLICITAT

Respecte al medi ambient

La carrera exigeix el màxim respecte per la natura. És a dir, no es poden llançar residus al terra durant tota la competició. A cada punt d’avituallament hi haurà una Ecozona on els i les participants hauran de deixar els seus residus. La zona estarà degudament indicada.

PUBLICITAT

Muntanyes de Castelló

El VIII Circuit btt Muntanyes de Castelló va arrancar el passat mes de març amb la Marxa Senglars de Sant Joan de Moró, va continuar amb Els Rosildos de Serra d’en Galceran, i va seguir amb la Marxa de Cabanes del passat dia 2. Ara és el torn, diumenge, de la XXI Marxa BTT Cudol Roig, a Vilafamés. El circuit acabarà a Onda, amb la Marxa Fira d’Onda del 30 de setembre.

PUBLICITAT

31km i 55km

El Cudol Roig proposa dues distàncies amb dues dificultats completament diferents. Una primera més curta de 31km i 550m de desnivell positiu, i una més llarga de 55km i 1.300m de desnivell. Les eixides seran, per a la llarga, a les 8:30h, i per a la curta a les 9:00h, i les dues des de la Plaça de la Font de Vilafamés.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »