Entre cronos i relleus

La lluita contra el  rellotge és a la cita de Xiva de Cronos a Foc d’aquesta nit de divendres

A Cortes de Pallás se celebra el Ekiden Trail en busca dels 42,2km

El cap de setmana de trail presenta dues cites importants. La primera és per avui mateix, al Barranco de las Cañadillas, a Xiva. La segona és demà a Cortes de Pallás. Hi ha una tercera, un cross, a la Marina, pedania d’Elx, diumenge. Anem una a una per saber d’elles…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Hui a les 21:30h…

Xiva serà la seu hui mateix de la tercera cita del circuit Cronos a Foc que organitza Corremón. Es tracta d’una carrera individual, amb eixides esgraonades, que donarà inici a les 21:30h de la nit. Una prova emocionant que acompanya a les ja celebrades a Fondeguilla el passat mes de juliol, i Alpuente (Aldea de la Hortichuela) aquest mes de setembre.


Nocturna de viernes en Chiva


PUBLICITAT

8,10km…

La I Crono Nocturna Individual Barranco de las Cañadillas, a Xiva, compta amb 8,10 km i 350m/+ per sendes i camins de muntanya. Hi ha molts favorits. En homes, Carlos Pascual, Ignasi Cardona… en dones, Tamara Canet, María Beltrán… Es tracta d’una carrera que, fins al final, no se sap mai com pot acabar perquè és una lluita individual contra el temps i la muntanya. I de nit.


Pascual i Canet s’imposen A Foc


Estrena emocionant de Cronos a Foc


PUBLICITAT

II Ekiden Trail

L’edició d’enguany és la segona de l’Ekiden Trail. Una cita que repeteix a l’entorn urbà i muntanyenc de Cortes de Pallàs. Hi haurà tres rellevistes, del mateix sexe o barrejats. Tots, això sí, hauran de completar els 42,2km d’una marató de muntanya. Repartint-se el número de quilòmetres. Els primeres rellevistes faran 12,5km amb 470m/+; el segon 19,5km amb 600m/+; i el tercer 10,5km i 450m/+. La carrera, diumenge.


Els relleus estan a l’Ekiden Trail


PUBLICITAT

Pins i Mar a La Marina

El diumenge també es disputa una altra carrera, aquesta en format cross. Es tracta del X Cross Popular Pins i Mar La Marina. La pedania d’Elx acull aquesta cita en el seu desè aniversari, amb eixida i arribada a l’Avinguda de l’Alegria. La cursa comença a les 9:30h i compta amb 8,65km. Està organitzada pel CDC La Marina.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »