Cañes, 7ª al Mundial d’Escòcia

La castellonenca tanca la temporada a l’Ultra de l’Skyline Scotland amb un gran sabor de boca

Alt nivell en la competició amb molta representació espanyola entre els 10 primers homes, amb Hernando tercer

Laia Cañes haurà de guardar en una caixa forta tots els records de la temporada 2018. Es va proclamar subcampiona del món de trail al Penyagolosa Trail, i també a la MABO es va consolidar entre l’elit amb la tercera posició en el Campionat d’Espanya. És una temporada per recordar-la, per analitzar-la i pensar en nous objectius. Enguany tanca amb la 7ª posició, que es diu fàcil, al Mundial de l’Skyline d’Escòcia.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El Salomon Ben Nevis Ultra, de 52km i 4.000m/+ marcava el Mundial 2018 el passat cap de setmana. Divendres es va disputar la prova amb la presència de la castellonenca Laia Cañes. Va ser 7ª en una competició d’un altíssim nivell que la deixa novament entre les millors del planeta trail.


Laia Cañes: subcampiona del Món de Trail


 

PUBLICITAT

Sub 5h

La victòria va ser per a l’holandesa Ragna Dabats, amb 4:36:20, mentre que el podi el van completar l’espanyola Gema Arenas, amb 4:50:32, i l’equatoriana María Mercedes Pila, amb 4:50:36. En la setena posició arribava Laia Cañes, que aconseguia un temps de 4:58:24, a poc més de tres minuts de la sisena, l’austríaca Claudia Rosegger (04:55:01).


Cañes, 3ª al Campionat d’Espanya


PUBLICITAT

La seua carrera

Precisament de totes les participants va ser Cañes la que va tancar el límit de les cinc hores de carrera. Un grup selecte de set dones que van rebaixar aquest temps. Cañes va fer una carrera de regulació. Va començar passant 7ª el primer punt de control amb hora i quart de cursa. Després va caure a l’11ª posició i fins i tot la 13ª en el tercer punt de control amb quasi dues hores de carrera. A partir d’aquest punt va començar a guanyar posicions poc a poc, fins a la setena en la línia de meta.


La temporada perfecta de Laia Cañes


PUBLICITAT

Espanya, entre els millors

En homes es va imposar el britànic Jonathan Albon amb 3:48:02, amb l’ equip espanyol entre els millors. Luis Alberto Hernando va acabar en tercera posició, amb 4:01:21, Manuel Anguita va ser quart a 20 segons d’Hernando, i Andreu Simón cinquè, amb 4:04:32.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »