La Copa d’escalada, per a Fayos i Ortiz

La competició de la FEMECV es tanca a Alcoi amb les victòries parcials de Natàlia Lanau i Jonathan Guadalcázar

La maratoniana jornada es va viure amb gran intensitat amb la resolució de títols també en les categories inferiors

La Copa tenia tres cites aquest 2018. Primer va ser a Serra i després es va visitar Ibi. Alcoi tancava el triangle i ha deixat les seues campiones i campions. Silvia Fayos i Iker Ortiz es proclamaven campions en una competició plena d’emoció.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Emoció fins el final…

En dones, la victòria va ser per a la jove Silvia Fayos, que també es convertia en campiona sub-18. Fayos superava en punts a Olga Kovrova, que era segona, i a Cristina Robles, que tancava el podi. En homes, el campió era Iker Ortiz, que s’imposava en una lluita que ha estat molt emocionant durant les tres proves del calendari, sobre Jonathan Guadalcázar. Ortiz complia així amb un temporada redona, en imposar-se també a l’Autonòmic aquest any. Tercer en el podi masculí absolut de la Copa finalitzava Alejandro Romero.


Escalada: Manen Lanau, Fayos i Ortiz


PUBLICITAT

A Alcoi

La prova alcoiana de la Copa era la que tancava el calendari. En ella hi va haver moltíssima ambient en el pavelló Eduardo Latorre de la ciutat, a resguard de la pluja que, dissabte, va caure pràcticament a tota la Comunitat Valenciana.

Lanau, insuperable

La catalana Natàlia Lanau va ser la guanyadora absoluta amb una actuació pràcticament impecable. Gran demostració de tècnica de Lanau, que es va imposar sobre una Sílvia Fayos que es nota que segueix sumant en qualitat i a cada prova es mostra més consistent. El podi el va completar Olga Kovrova, en una actuació molt aplaudida per la seva lluita a cada bloc.


Autonòmic d’escalada per a Ortiz i Richart


PUBLICITAT

Guadalcázar sobre Ortiz

Iker Ortiz era un dels favorits però ja hem dit que la batalla per la general i també a Alcoi havia de ser complicada. Tenia en la batalla un Jonathan Guadalcázar que va aconseguir la victòria. Ortiz va ser segon, mentre que el podi el va tancar Alejandro Romero en una competició masculina on hi havia un bon nivell.

PUBLICITAT

Els sub 9-12-16-18

En la sessió matinal es va celebrar la competició de les categories inferiors. Des dels sub-9 fins els sub-18. També es decidien els campions de la Copa 2018. En la prova alcoiana els vencedors han estat en sub-9 Victoria Zilakova i Manel Navarro, en sub-12 Ana Martínez i Marta Caler (empatades) i Manolo Stewart, en sub-16 Adriana Lledó i Jordi Payà, i en sub-18 Silvia Fayos i Sergio Pau.

Campions de Copa

Amb la puntuació d’Alcoi, sumada a les de Serra i Ibi, la Copa en les categories inferiors també coneix els seus i seues campiones. Carmen González i Albert García són els guanyadors sub-9, Ana Martínez i Manolo Stewart en sub-12, Adriana Lledó i Jordi Payà en sub-16, i Silvia Fayos i Sergio Pau en sub-18.

REUNIÓ ANUAL A CALLOSA

Els pròxims dies 22 i 23 de setembre se celebrarà al paratge de la Cueva Ahumada de Callosa de Segura la Reunió Anual d’Escaladors i Muntanyencs de la Comunitat Valenciana 2018, 19ª Concentració Memorial Trino González. Es tracta d’una cita en què es tractaran diversos temes, es farà escalada i a més es projectarà ‘Expedición Perú 2018’. Aquesta projecció serà el dia 22 a les 21:00h. La trobada està organitzada pel Grupo de Montaña Callosa de Segura.

Més dades:


L’escalada cadet triomfa al Nacional


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Callosa de Segura, 1ª de la Copa | Sense Límits Aventura - […] La Copa d’escalada, per a Fayos i Ortiz […]
  2. Kovrova i Ventajas, primers líders | Sense Límits Aventura - […] La Copa d’escalada, per a Fayos i Ortiz […]
  3. Campions de Copa: Kovrova i Ortiz | Sense Límits Aventura - […] La Copa d’escalada, per a Fayos i Ortiz […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »