Mes de la Muntanya a Aigües

Des del passat diumenge i fins el 21 d’octubre es realitzaran diferents activitats com senderisme, astronomia en família, vies ferrades o rocòdrom amb tirolina

Aigües és la localitat alicantina que durant els pròxims 30 dies aproximadament es converteix en el centre muntanyenc de la Comunitat Valenciana. Se celebra allí la VI edició del Mes de la Muntanya. Una sèrie d’activitats conformen un calendari ple que està pensat per a tota la família.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Acostar la muntanya

La iniciativa, que no és nova sinó que porta amb la d’enguany sis edicions, convida al públic en general a acostar-se a la muntanya. Es tracta de fer activitats i trobades en què es tracten diversos aspectes de l’entorn natural i que permeten sentir-lo com a propi i, amb això, aconseguir un millor tracte de l’entorn.

PUBLICITAT

Va començar diumenge

Les activitats programades van començar el passat diumenge amb una ruta de senderisme al Racó de la Bacorera. Es tractava d’una passejada per conéixer de prop l’entorn de la localitat. Però no es queda ací la cosa perquè el pròxim cap de setmana hi ha més. El dissabte dia 22 s’ha programat una Nit de Contes per a famílies. La cita serà a la Pinada ‘Cuentos del Bosque’.

PUBLICITAT

Totes les activitats…

El cap de setmana següent, dissabte 29 de setembre, tindrà lloc una sessió d’astronomia per a tota la família, mentre que el diumenge 7 d’octubre la programació estableix una altra cita de senderisme. En aquest cas, senderisme entre Aigües i el pantà de l’Amadoiro. Hi ha 55 places obertes. Una setmana després, el dia 14, una via ferrada a l’Albir, tir amb arc i cinta d’equilibri, amb 25 places i transport inclós. Es tancaran les activitats del Mes de la Muntanya el dia 21 d’octubre, amb el rocòdrom amb tirolina.

PUBLICITAT

Com inscriure’s

Totes les activitats programades són gratuïtes i tenen places limitades. Es poden fer a través del correu aigues@tramuntanaaventura.es, i només s’ha de facilitar el nom complet, DNI i un correu electrònic de contacte. A l’hora de reservar places, es tindrà en compte el dia i també l’hora d’arribada del correu electrònic.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

  1. Buenos días, estaría interesado en obtener información sobre las actividades que vais a realizar durante la VI edició del Mes de la Muntanya y de que manera podría incribir a mis hijos en dichas actividades.

    Gracias

    Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »