LaMaja de la Lliga i molt més

La competició de la Puebla de San Miguel (abans a Riodeva) 6ª prova de la Liga CxM la Serranía

L’Entreparets de Vilafranca, els trails de Barx i Yátova, i la Baixada Solidària de Crevillent són els altres plats del cap de setmana

Ha sigut la notícia de la setmana. LaMaja de Riodeva ja no és de Riodeva, sinó de la Puebla de San Miguel. Estem davant d’una estranya situació en què els permisos, els terminis i demés han estat al mig de tot el guirigai. Finalment, la Marató de Javalambre-LaMaja es disputa i es fa amb totes les de la llei. Però no a Terol. En tot cas, el cap de setmana apunta a moltes altres poblacions amb trails en joc. Un a un…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La 6ª de la Serranía

La Liga CxM la Serranía segueix el seu frenètic ritme i ho fa amb la 6ª de les proves. És LaMaja, en un circuit que des de la organització ja s’informava del quilometratge i del desnivell: 43km i 2.700m/+. Es tracta d’una prova que comptarà dissabte amb el mític tram cronometrat de cada cita de la Serranía. En aquesta ocasió serà doble: se sumaran els dos passos que la carrera fa per l’Alto de las Barracas amb 1.836m d’altitud. També es disputarà, paral·lelament, la carrera d’iniciació, amb 14km i 700m/+.


LaMaja se exilia


PUBLICITAT

Entreparets a Vilafranca

La XI Cursa Entreparets de Vilafranca té molts amics i amigues. Tants que es conten per més de 400 els inscrits. Serà el diumenge, a les 9:00h, amb una distància de 25km i 850m/+. La carrera és puntuable per a la Lliga Castelló Nord. Igualment, hi haurà una marxa no competitiva de 11,3km.

PUBLICITAT

Barx, d’estrena

La localitat de Barx rep el seu primer Trail amb una il·lusió gran. Es tracta d’una cita que proposa dues distàncies i dues mentalitats. Estarà el trail llarg, contundent es podria dir, amb 21km i 1.150mD+ que eixirà a les 9:00h. Deu minuts després arribarà la segona carrera, que es pot fer amb dues mentalitats. Competitiva o en marxa senderista. Seran 14km amb 750mD+. La carrera de Barx forma part del calendari del Valencia Trail Race.

PUBLICITAT

El segon de Yátova

A la Foia de Bunyol, Yátova acull també el diumenge la segona edició del seu Trail. Es tracta d’una cita novament multidistància. Hi haurà una cronoescalada, el trail de 24km que serà la prova reina, i l’sprint de 12km que, també, es pot fer en mode caminada. Les eixides, des del Parque San Vicente, a les 9:00h.

BAIXADA DE CREVILLENT

Diumenge a les 9:00 comença la 7ª Bajada Solidaria Crevillent-El Realengo-Camping Marjal Costa Blanca a benefici de l’AECC i la Creu Roja. Es tracta d’una cita que té carrera a peu (9:00h, 11km), marxa nòrdica (9:15h) i marxa senderista (9:30h). Les eixides seran des del carrer Blasco Ibáñez (Morquera), i l’arribada al Camping Marjal Costa Blanca.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »