4 anys d’aventura i…

Sense Límits Aventura arriba al seu 4 aniversari i ara amplia horitzons amb…

4 anys d’aventura… i els que resten, que esperem que siguen molt més. Tal dia com hui de fa ara 4 anys, el 24 de setembre de 2014 començava l’aventura. Es posava en marxa el projecte Sense Límits Aventura que 4 anys després continua viu i amb nous reptes i noves sorpreses que esperem compartir amb vosaltres en pocs dies…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Més de 3000 notícies…

En estos 4 anys Sense Límits Aventura no ha faltat ni un sols dia a la seua cita amb l’actualitat de l’aventura. En total han estat més de 3000 notícies publicades, cada dia, centrades exclussivament en els esportistes d’aventura de la Comunitat Valenciana: els nostres corredors per muntanya, els nostres triatletes, els nostres bikers, els nostres orientadors, els nostres escaladors, els nostres muntanyencs…

Alegries, victòries, pòdiums, també reptes personals, lesions, i no tan bons resultats. Històries personals d’esportistes coneguts o esportistes anònims que comparteixen la seua passió per l’aventura i que a Sense Límits Aventura tenen el seu canal de comunicació i les nostres xarxes socials Twitter i Facebook com a vies de comunicació.

 

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Web, revista, premis… 

En estos 4 anys Sense Límits Aventura no ha deixat de reinventar-se amb una base comuna, a la web com a referència diària de la informació, que per moments hem anat acompanyant de la revista en paper, de la que editarem 12 números, dels Premis Sense Límits Aventura, dels que hem fet dos edicions, del nostre canal de suscripció al whatsapp per tots aquells que volen rebre les noticies al seu telèfon…

PUBLICITAT

I ara també…

I coincidint en este 4 aniversari, Sense Límits Aventura va a ampliar els seus horitzons, retornant als orígens del que va ser l’inici de Sense Límits Aventura. De moment no vos podem desvet-lar més però en unes setmanes tindreu notícies. Bones notícies. En unes setmanes Sense Límits Aventura amplia el seu format i tindra també una cita setmanal en forma de… (i fins ací podem llegir….) Vos esperem en breu. Ens escoltem! Salut i aventura!

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

  1. Felicidades por el aniversario y gracias por la magnífica información que dais del deporte de aventura, triatlón, etc. esperamos seguiros muchísimos años más.

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sense Límits Aventura, ara en À Punt Media | Sense Límits Aventura - […] 4 anys d’aventura i… […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »