Circuit Trail la Marina: 11 proves

Al novembre comença el nou CTM a Xaló en una competició que s’allargarà fins el mes d’abril quan acabe a Senija

Per puntuar a la general s’hauran de completar almenys set carreres, totes en la distància que voreja els 20km

Es pot dir ja que la Lliga de Curses per Muntanya Marina Alta és història. Ara ha aparegut una de més completa, la que assegura onze proves, i no dues ni tres ni quatre, onze, en un calendari que arranca el pròxim mes de novembre a Xaló i que acabarà a l’abril a Senija. Un circuit complet que durà el nom de Circuit Trail la Marina (CTM). Primera edició de moltes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dates i llocs

El que importa ara és anar directe a les dates i els llocs concrets. Saber quines carreres n’hi ha i quines són les que cadascú pot fer. Hi ha un mínim de set per poder puntuar al Circuit, però de moment exposem les carreres. Una a una. Comencem a Xaló i acabarem a Senija. De novembre a abril. Anem per parts per explicar una notícia que ja avançàvem el passat mes de maig a SenseLimitsAventura i que apuntava a deu proves. Finalment, en són onze.


El Circuit Trail Marina es multiplica


PUBLICITAT

Bèrnia Moscatell Trail

La primera carrera serà a Xaló, el 4 de novembre, amb el Bèrnia Moscatell Trail. 24km i una prova senderista. Puntuarà, com en totes les cites del CTM, la carrera que voreja els 20 quilòmetres. La resta, tinguen més quilòmetres o menys, no seran puntuables per a este primer circuit.

Pego, Gata i Calp

Abans d’acabar l’any es disputaran quatre carreres puntuables per al CTM. L’esmentada de Xaló, a més de el Figuereta Trail de Pego (18 de novembre) amb 23km, la Marató de la Marina de Gata de Gorgos del 2 de desembre, però aquesta en la seua carrera de 22km, i no en la de 42km, i finalment el 16 de desembre, a Calp, la MM d’Oltà amb 21km.

PUBLICITAT

Callosa obri l’any

El 2019 començarà fort ja el dia 13 de gener amb l’Almedia Trail de Callosa d’en Sarrià. 24km de carrera. Després, el 27 de gener, la V Cursa per Muntanya Castell d’Aixà, de 21km, a Llíber. En el mes de febrer hi haurà altres dues proves. A Pedreguer el dia 3, amb el MM d’Ocaive de 21,25km, i a Ondara,el 17, amb el Gegant de Pedra de 20km.

PUBLICITAT

Recta final

La competició es tancarà en març i abril. Quedaran la Perimetral de Benissa (9 de març), que entre les distàncies de 73km, 43km i 23km puntuarà esta última per al CTM, i l’Arrapapedres de Benissili, el 24 de març amb 28km CTM, encara que també la prova de 14km que no puntuarà. El Circuit Trail la Marina es tancarà a Senija, el 7 d’abril, amb la prova del Camí dels Bandolers, de 25km.

ORGANITZADORS

En el circuit col·laboren i organitzen cada carrera els clubs d’atletisme, a més de diferents associacions i els ajuntaments de Xaló, Pego, Gata de Gorgos, Calp, Callosa d’en Sarrià, Llíber, Pedreguer, Ondara, Benissa, Benissili i Senija. Igualment, és important la col·laboració de nombroses empreses de la província d’Alacant.

Més dades de l’antic circuit de la Marina:


L’Ocaive situa els primers líders


La Lliga CxM de la Marina Alta és doble


Nova Lliga a la Marina Alta


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Programa 4 SLA: Cipol en el record | Sense Límits Aventura - […] Circuit Trail la Marina: 11 proves […]
  2. Pegotrail, segona de la Marina | Sense Límits Aventura - […] Circuit Trail la Marina: 11 proves […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »