Mantecón, segon a la Copa d’Europa

El triatleta de la UA només cedeix en l’sprint final davant del suís Max Stude

Va ser una «carrera molt dura per la calor i la humitat», preludi del que es pot trobar a l’Europeu sub-23 d’Israel

Roberto Sánchez Mantecón porta un any que recordarà molt temps. És la temporada del seu salt definitiu. Possiblement encara té marge, però el ritme que duu és ja imparable. El passat cap de setmana va disputar la prova de la Copa d’Europa de triatló a Alanya (Turquia), i va pujar al podi. Segon i per només nou segons. Es va veure superat en l’sprint final. Una carrera que li dona molta motivació de cara a la cita de l’Europeu d’Israel.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Sentència a peu

La carrera a peu va ser la que va dictaminar la classificació final. En la bici, va haver molta igualtat i cap intenció de deixar marxar a ningú. Sánchez Mantecón anava entre els millors en l’últim sector, a peu, i la carrera es va haver de definir a l’sprint. Va ser més ràpid Max Studer (Suïssa).

PUBLICITAT

Només 9 segons…

Nou segons va ser la diferència, escassa, mínima, entre la victòria i la segona posició. Studer va fer bo el seu sprint i va tancar el crono amb un temps de 1:49:21, mentre que Sánchez Mantecón arribava just al darrere amb 1:49:30. Tercer en el podi era el britànic Grant Sheldon, que arribava també molt a prop, amb 1:49:34, a quatre segons del corredor de Mislata. Els cinc primers van estar en un mocador, perquè el cinquè, el finlandès Henrik Goesch, va acabar amb 1:50:15. Tots en un marge de menys d’un minut.

PUBLICITAT

«La carrera més dura»

Explicava Sánchez Mantecón a les seues xarxes socials que la carrera havia sigut molt exigent. «Quina carrera més dura!», exclamava. «Crec que, fins ara, la que més, per la calor i la humitat», afegia el corredor de la Universidad de Alicante (UA). En tot cas, el valencià se sentia «molt content amb la carrera en general», i reconeixia amb sinceritat: «Em va faltar un poquet de forces al final per a la victòria».

PUBLICITAT

Ara, Israel…

El triatleta valencià ara ha de pensar en el Campionat d’Europa sub-23. Es disputa a octubre a Israel, i és un dels objectius. La idea és finalitzar entre els primers, però la lluita serà molt dura. Sánchez Mantecón acudirà a esta carrera amb el suport anímic que suposa la segona posició a Alanya, però també la victòria al Campionat d’Espanya de trialtó disputat a A Coruña fa unes setmanes.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »