Autonòmic de llarg, a Castalla

El pròxim dissabte esperen 55km i més de tres mil metres de desnivell a la prova de la FEMECV

Nou Campionat Autonòmic a la vista. I no un qualsevol, sinó el de carrera per muntanya de llarg recorregut. 55km de trail a Castalla. La cita es dissabte 29 de setembre a les 7.00h. Estan en joc títols oficials però esta vegada en una distància de les que s’ha d’estar molt ben preparat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El Centre Castellut de Muntanyisme i la FEMECV organitzen l’Autonòmic amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat. Es tracta d’una cita que compta amb 55km i 3.050 metres de desnivell positiu acumulat. L’eixida serà des del passeig Antiga Bassa La Vila del Parc Municipal de Castalla.

PUBLICITAT

Horaris marcats

En totes les carreres hi ha una hora de tall en meta i l’Autonòmic de llarg recorregut no serà menys. Si l’eixida és a les 7:00h del matí, el temps límit per poder fer-la són 9 hores. Això vol dir que hi ha fins les 16:00h per acabar. Igualment, inicialment l’entrega de premis està establerta per a les 17:00h.

Reunió tècnica i dorsals

La reunió tècnica prèvia a la carrera serà divendres, a les 20:00h, a la Casa de Cultura del poble. Allà mateix es podran recollir els dorsals, que en tot cas també es podrien agafar el dissabte abans de la carrera, des de les 5:45h fins les 6:45h.

PUBLICITAT

Material d’ultra

Donada la distància, sempre en aquest tipus de proves tenim l’obligatorietat de portar cert material. S’ha de dur a Castalla un talla-vents amb caputxa, manta tèrmica de supervivència, contenidor per portar un litre d’aigua, frontal i gorra o similar.

PUBLICITAT

Categories

Les categories són tres; absoluta, en la qual poden participar els majors de 21 anys; veterana, que engloba les edats compreses entre els 40 i els 49 anys; i màster, que són totes les corredores i corredors majors de 50 anys.

8 GRANS PUJADES

El recorregut de Castalla serà dels durs. Els més de tres mil metres de desnivell així ho diuen, però també les pujades. Hi haurà 8 d’exigència, algunes més llargues que altres però totes en el còmput global seran un pes important per a les cames. En tot cas, l’organització ha previst 10 avituallaments, que estaran establerts en un marge de aproximadament 5km cadascú.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trails a Castalla, Senyera i Torrechiva | Sense Límits Aventura - […] Autonòmic de llarg, a Castalla […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »