Opcions de podis a la Copa de KV

Canfranc acull la quarta i última prova de la Copa d’Espanya de la modalitat més explosiva

Carlos Pascual en veterans, Bernat Mateu en promesa i Noelia Rubio-Quintanilla i Erik Coronado en júniors, busquen el podi en la general

Es tanca un cicle de la temporada amb la disputa el pròxim cap de setmana de la quarta i última prova de la Copa d’Espanya de Verticals. El KV definitiu serà a Canfranc (Osca), que acull diumenge la competició. En total seran 3,8km i 1.110m/+. Hi ha valencians amb opcions de podi, com Carlos Pascual en veterans, Noelia Rubio-Quintanilla i Erik Coronado en júniors, i un triomf en la general amb opcions per a Bernat Mateu, que és segon en promesa masculí.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Promesa: Bernat, segon

En la categoria promesa, Bernat Mateu (CIM Penyagolos Xodos) és segon amb 166 punts, i té a només 22 punts el títol que, per ara, és del català Marc Sabater. Mateu és un dels representants de la Comunitat amb millor posició en la seua categoria, amb aquesta segona plaça. També és segona, però en júnior, Noelia Rubio-Quintanilla, però amb més punts de diferència.

PUBLICITAT

Júniors: Noelia i Erik

En la categoria júnior femenina, lidera la prova l’aragonesa Yaiza Miñana amb 388 punts, però segona és la valenciana Noelia Rubio-Quintanilla.(Aper Alcoy) amb 248 punts. Tercera és la basca Irati Zubizarreta, amb 100. En homes, les opcions valencianes estan amb Erik Coronado (Corremón Trail), que suma 150 punts en la quarta posició. Amb 228 està en la tercera posició que dona accés al podi Joan Molina, mentre que la segona plaça ja no és possible agafar per a Coronado, perquè són 264 punts els del català Jordi Patxanguerus. Lidera la classificació Dani Castillo, amb ple de victòries. En la classificació, Salvador Estarlich (Trail Serra Vernissa) és 6è amb 68 punts.

PUBLICITAT

Veterans: Pascual és tercer

En categoria veterans, Agustí Roc és qui mana amb tres de tres. Res a dir contra la seua posició, però sí per la segona. En eixa plaça està l’aragonès Toño Algueta amb 244 punts, mentre que tercer és Carlos Pascual amb 176. Tampoc no es pot despistar el de Corremón, ja que amb 146 es troba al darrere Óscar Jiménez. En veteranes, la valenciana Cristina Castillo (CXM Valencia) és quarta, però sense opcions de podi perquè suma 72 punts i la tercera, Sílvia Agut, en suma 254. En veterans B, Octavio Redón (AS Orpesa Corre) és 6è.

PUBLICITAT

En sènior, lluny

En la categoria sènior, María Beltran (Like Sport Lurbel) està lluny perquè només ha corregut una cita. Amb 68 punts es troba en la 12ª plaça. És líder Gisela Carrión amb 300. En homes sènior, Agustí Roc domina amb 276 punts, i el primer valencià és Carlos Pascual (Corremón Trail), en la 8ª posició amb 134.

3,8KM,  1.110M/+

Es tracta d’una prova de 3,8km i 1.110m de desnivell positiu acumulat, amb dos avituallaments al mig. Amb eixida a la presa d’Izas, el recorregut inclou trams amb cordes per major seguretat dels participants. Hi haurà pendents del 40% i finalment s’arribarà a la meta, que estarà instal·lada al cim de El Porté, a 2.440m d’altitud. Des d’allà s’obseven el Midi, el Pic i el Vèrtex de l’Anayet, Aspe o la Pala de Ip.

Quatre proves

La Copa de Espanya va començar al maig amb el KV Panxampla, a Alfara de Carles (Tarragona), va seguir també al mes de juny a Tarragona amb el KV Roquetes, i va continuar a Vilaller (Lleida) amb la Vilaller Vertical Race del mes d’agost. Ara continua amb el KV Canfranc (Osca), el pròxim diumenge.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »