Alacant tanca el Mediterránea

La cita alacantina posa punt i final al circuit que va començar a Castelló

La prova olímpica, la que més participants tindrà amb 346

Alacant es vesteix de triatló durant tot el cap de setmana. Es disputa l’Alicante Triatlón, cita que forma part del Mediterránea Triatlón que organitza la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV) i que ja ha disputat les proves a Castelló i a València, aquesta fa poques setmanes. La cita alacantina comptarà amb una alta participació. Uns 700 triatletes estaran a les diferents eixides.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

No és un triatló a l’ús perquè segueix la fórmula de les anteriors proves de la Mediterranea Triatlón. Això vol dir que funciona en multiprova, que hi ha més que una, el que significa que el ventall de possibilitats s’amplia i més gent aglutina.

PUBLICITAT

Olímpic, 345

La prova olímpica sempre és d’un atractiu extrem, però no sol ser la més nombrosa. Es nota que les intencions de les triatletes i els triatletes van canviant, i cada vegada hi ha més afició a ampliar l’horitzó de la distància. En aquest cas, l’olímpica compta amb 345 inscrits i inscrites, el que suposa el major número de totes les proves que es fan.

PUBLICITAT

L’Alicante Triatlón inclou altres tres proves, a més de l’olímpic. Es tracta de l’sprint, amb la distància habitual de 750+20+5, i el supersprint i triatló de la dona. En aquest cas, l’sprint compta amb 209 participants, pels 77 del supersprint (0,35/10/2,5), i les 52 dones que formen part del triatló per a elles (0,35/10/2,5). La prova està organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV) juntament amb l’Ajuntament d’Alacant i la direcció tècnica d’A300w.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »