La FEMECV, en procés electoral

La Federació és en plena carrera per saber si hi haurà continuïtat o algú agafarà el relleu de Francisco Durà

El pròxim dissabte hi ha votacions per elegir els 125 membres de l’Assemblea; les eleccions a president o presidenta seran el 24 de novembre

Francisco Durà és l’actual president de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) i una vegada més torna a estar en les llistes per presentar-se a la reelecció. Fa dues legislatures no va tindre competència, mentre que en l’anterior es va presentar la candidatura de Guillem Palomo, que finalment no va poder guanyar el càrrec. Ara, es repreteix procés electoral, però que acabarà amb una nova junta al mes de desembre. Les votacions per a president o presidenta seran el 24 de novembre. És un camí llarg…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Des de juliol

Quatre anys més tard, torna a haver eleccions. La campanya electoral per l’Assemblea va començar el passat dilluns oficialment, tot i que des del passat mes de juliol la maquinària ja està en marxa. Va ser quan es va “constituir la Junta Electoral Federativa, es va fer la convocatòria d’eleccions a l’Assemblea General i a president o presidenta”, i es va publicar el reglament electoral, cens i el calendari electoral.

PUBLICITAT

Dissabte, per l’Assemblea

A dia de hui, el més pròxim és la elecció del pròxim dia 29 de setembre, dissabte de 16:00h a 20:00h, dels membres que formaran part de l’Assemblea. En seran 125 d’una llista inicial que hi ha ara i que supera els dos centenars de persones. Les llistes amb de comptar, com marca la reglamentació, amb representants de quatre col·lectius: esportistes, tècnics, àrbitres i entitats esportives.

PUBLICITAT

Paritat

Com que la normativa inclou que almenys el 40% de la representació ha de ser de dones, s’haurà de fer un recompte de persones i establir per tant els noms finals que formaran part de l’Assemblea. Això vol dir que si en la votació no s’arribara a eixe 40%, s’agafarien més dones de les llistes per completar el percentatge establert.

PUBLICITAT

LES DATES

El llistat d’elegits i elegides per a l’Assemblea es publicarà el dilluns 1 d’octubre. A partir d’ací, els processos habituals de possibles reclamacions i resolucions fins el 22 d’octubre que es proclamarà el llistat definitiu. El dia 23 es convocaran les eleccions i el 24 s’hauran de presentar oficialment els candidats o candidates.

El 5 de novembre es proclamaran les candidatures segons la Junta Electoral, i la campanya electoral tindrà lloc del 19 al 23 de novembre, perquè el 24 es votarà. La proclamació definitiva del nou president o presidenta serà el 7 de desembre, després del llarg procés per si hi ha impugnacions o reclamacions.

Més dades:


Fase final a les eleccions federatives

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »