Trails a Castalla, Senyera i Torrechiva

El cap de setmana el protagonitza l’Autonòmic de Llarga Distància de 55km, a Castalla

Senyera debuta amb un sprint trail mentre que Torrechiva acull la III Maratón Alto Mijares

El cap de setmana ens aporta tres carreres. Una amb un títol oficial en joc, el Campionat Autonòmic de Llarga Distància que es disputa demà dissabte a Castalla. I les altres dues, l’estrena en el calendari de Senyera, amb el seu Sprint Trail, i la tercera edició de la Maratón Alto Mijares que acull Torrechiva.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Autonòmic…

Amb alguna variació del recorregut per motius mediambientals, demà dissabte a les 7:00 serà l’eixida del Campionat Autonòmic de Llarga Distància a Castalla. El Centre Castellut de Muntanyisme i la FEMECV organitzen esta prova que deixarà els noms dels campions i campiones del 2018. Seran 55km i 3.000m de desnivell. L’eixida serà des del passeig Antiga Bassa La Vila del Parc Municipal de Castalla.


Autonòmic de llarg, a Castalla


PUBLICITAT

Alt Millars, marató…

Amb un màxim de nou hores per completar el recorregut, es disputa el III Maratón Alto Mijares, una cita de 42km que aposta també per una distància més curta, de 18km. Totes, això sí, de gran exigència. L’eixida serà diumenge a les 8:00 hores, des de la plaça de Torrechiva. Hi haurà un màxim de 300 participants per poder tindre baix control tota la carrera. L’organització ha previst avituallaments aproximadament cada sis quilòmetres.

PUBLICITAT

Senyera s’estrena…

L’Ajuntament de Senyera organitza el I Sprint Trail Senyera i la I Marxa no competitiva. La cita és el diumenge 30 i l’entorn la serra de La Font Amarga-Salines. El recorregut serà circular, de 13km i un desnivell de 500m/+, amb eixida i arribada a la plaça Major de la localitat valenciana. Hi haurà tres avituallaments, al km4, al km 8 i a meta.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »