Agut i Sánchez, campions de llarga

L’Autonòmic de Llarg Recorregut corona la corredora d’Atzeneta del Maestrat i el del Marató Crevillent

José Antonio Mena, Àlex Juan, Roser Nicolau i Dolores Roelas completen el podi de Castalla

Intensa jornada de calor, quilòmetres i duresa la que es va viure dissabte a Castalla. La localitat alacantina, amb l’organització del Centre Castellut de Muntanyisme i la FEMECV va rebre el Campionat Autonòmic de Llarg Recorregut. 55km amb 3.050 metres de desnivell i un sol de justicia per rebre una jornada intensa, encara que amb poca participación. Els nous campions autonòmics de la distancia van ser Sebas Sánchez (Maratón Crevillent) i Belén Agut (Club Muntanya At-zenet).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Agut, a 8km…

En absoluts, Belén Agut va aconseguir la victòria en el tram final dels 55km (8:09:10). A 8 de meta, la corredora d’Atzeneta del Maestrat va avançar Roser Nicolau (8:20:32), que fins el moment dominava la carrera. “La calor va en la meua contra, i ja sabia que no podía anar més”, va manifestar la de l’Aper Alcoi. Per la seua part, Agut reconeixia que venia a fer la seua carrera perquè el seu objectiu real és la setmana que ve a Guara: “Venia disposada a fer un entrenament de qualitat, però he guanyat i estic molt contenta”. En la tercera posición al podi les va acompañar Dolores Roelas (Amics de les Muntanyes d’Ibi), amb 9:00:18.

PUBLICITAT

Sebas es queda sol

En categoría masculina, la victoria va ser per a Sebas Sánchez (5:59:24). El corredor del Maratón Crevillent va disputar tota la prova pràcticament amb Àlex Juan (Mur i Castell-Tuga), que intentava mantindre el seu ritme. Amb tot, en la part final Juan va anar cedint, amb avisos dels genolls, i va posar un ritme més lent que Sánchez, que va aprofitar per fer seua la carrera i el títol. Però Juan fins i tot es va veure superat en la part final per un José Antonio Mena (Trail Villena) que fins i tot va arribar a tindre a la vista a  Sebas Sánchez, però contra el qual res no va poder fer. Amb tot, segon per a Mena (6:02:40) i tercera posició per a Juan (6:19:55).

PUBLICITAT

Veterans i màsters

En veteranes, el podi va ser per a Dolores Roelas (Amics de les Muntanyes d’Ibi) en segona posición, mentre que la guanyadora va ser Roser Nicolau (Aper Alcoi). En homes veterans, el vencedor va ser Sebas Sánchez, seguit per José Antonio Mena, segon, i Rubén Martínez tercer. En categoría máster masculí, el títol va ser per a Francisco José Martínez (Club Novelder de Muntanyisme).

PUBLICITAT

La calor, protagonista

La jornada de dissabte va ser una autpentica prova de foc per als corredors i corredores de l’Autonòmic de Llarg Recorregut. La forta calor va fer molt mal i va portar als participants a dur ritmes més lents. Finalment la majoria van gestionar la situació per poder finalitzar sense problemes, més enllà d’una xifra d’abandonaments normal en un trail de llarga distància com el de Castalla.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »