Aspe, segona de la Copa Cross

Després de Torremendo, torna la competició de la FTCV en octubre abans d’entrar amb el frenètic calendari del mes de novembre

Finalment la competició tindrà cita a l’Olleria, precisament l’última l’1 de desembre

En juliol es va disputar la primera cita del calendari de la Copa Cross de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV). Es tracta d’una competició que combina la carrera a peu per muntanya i la bicicleta tot terreny. Torremendo va obrir la caixa dels trons, i ara li toca a Aspe, diumenge 7 a les 10:00h.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Km de records…

La prova de la localitat alacantina rep el nom I Duatló KM de Records Villa de Aspe, puntuable per a la Copa Cross FTCV i amb diversos recorreguts. I diem diversos perquè hi ha la distància sprint (5/21,5/2,5), la supersprint més curta (2,5/11,5;1,25), i la marxa no competitiva, a més de per als menors i per als locals. Una cita que pretén arribar al major número de participants.


Festa del Cross a Torremendo


La Copa Cross ya está aquí


PUBLICITAT

Els i les líders…

La competició té la seua classificació general. En homes, domina la Copa Cross FTCV Jordi Gil (Triatló Carcaixent) seguit per Isidro Gelardo (Maratón Crevillent) i Andrés Penalva (Bicicosra-Pasico a Pasico Orihuela). En dones, María Jesús Sánchez (Garden Solutions Costa Blanca) és la líder, seguida per Maricruz Pérez (CC Almoradí Triatlón).


Naix la Copa Cross FTCV


PUBLICITAT

Novembre ple…

El calendari espera, a més de a Aspe, a Banyeres de Mariola el 3 de novembre, a Alfarp l’11 de novembre, a Elx el 18 de novembre, i l’Olleria com a prova final, l’1 de desembre. Cal recordar que la cita de l’Olleria havia sigut la primera programada en el programa de l’edició 2018 de la Copa Cross de la FTCV, però que finalment es va suspendre. Ara sí, està situada com a prova final del circuit.

PUBLICITAT

9 d’octubre a…

El cap de setmana multidisciplinar inclou una altra cita però una miqueta més enllà del diumenge. Aprofitant la festa de la Comunitat Valenciana, el 9 d’octubre es disputa el Duatló Cross de Vilanova d’Alcolea, amb 5/23/3. Serà a les 9:00h.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »